- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Fú...
közben megtaláltam azt az egy dll-t, ami a dizájnér felelős, úgyhogy csináltam egy újat nulláról. tulajdonképpen akkor ott tartok, hogy csak a dts-t nem játssza le, kivéve DTS már csak azt nem játssza le, ha wasapi vagy asio van kiválasztva. mindegy, hogy mit hova állítok be. csakis akkor, ha DS az output device.(DS: Realtek Digital out (optical)). gondolom ez a MS diect sound, azaz a win beépített, amit kerülni kéne...
de ha külő dac-ot használok, ennek akkor is van jelentősége? (H/K HD 970)
Wiedergabe-Abtastfrequenz : 32 - 96 kHz
Umwandlung digital/analog : Multi-Level Delta-Sigma
Oversampling : 24 Bit bei 384 kHz Abtastrate; asynchroner Abtastratenkonverteregyébként érdekes módon a hangkártya a hangszóróbeállításoknál csak a 24 bit 48000Hz-el szó, a a 24/96000 nem szólal meg...
megpróbáltam a stereo konvertert is, nem tudom, jót találtam-e, de nem segített.
Vagy Wasapi vagy Kernel stream a kernel stream az = asio? de végül is mindegy, egyelőre a dts hangot nem játssza le egyik sem. de lehet, hogy azt az egy lemezt átkonvertálom flac-ba és kész...
van egyáltalán ilyen anyagod ami ezekhez kell?
igen, kellenek, mert elég sok nagy felbontású anyagom van (van ami 11.000 kbps) és van köztük ami nincs flac-ba konvertálva, hanem csak iso.a sound touch a lejátsztási sebességet tudja állítani. ha a tempo adjust be van pipálva és -1,85%-ra van beállítva, akkor visszahangolja a zenét 440Hz-ről (A hang) 432Hz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Licencek + laptopok + dokkolók
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest