Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
egy válasz...!

köszi!
akkor ezek szerint ha külső dac-ot használok, a digitális jelátadásban nincsenek beállítási lehetőségek? vagyis nincs jelentősége, teljesen mindegy, hogy melyik digitális kimenetet használom a sok közül? akkor ilyen esetben nincs is semmilyen hatása a foobarnak a hangminőségre? (asio, wasapi, jplay stb). azért ez így már kényelmesnek tűnik...
print screenre a hypersnap nevű progit használom, annak is a régi verzióját portable, mert az újakban már van mindenféle szerkesztési opció is, de arra ott a photoshop...
csak itt valamiért új telepítésű volt a gép, lusta voltam keresni, ez tűnt a leggyorsabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Nvidia Quadro FX570
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak itt valamiért új telepítésű volt a gép, lusta voltam keresni, ez tűnt a leggyorsabbnak.