- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Hát köszönöm a részletes leírást, tényleg okos dolog.
Eddig nem használtam, nem éreztem szükségét, de lehet, hogy ezután fogom. Akadnak régi felvételek, amik tényleg halkabbak.
Az albumon belüli számonkénti normalizálásnak szerintem megkérdőjelezhető a hasznossága. Ha stúdióban felvett profi albumokat hallgatunk, szerintem az a legkevesebb, hogy ügyelnek, hogy minden szám hangereje megegyezzen. Nem is tapasztaltam még ettől eltérő esetet. Ha meg az album olyan -mint ahogy te is írtad-, hogy a hangerőnek jelentősége van (pl. Chick Corea - My spanish heart), nem szabad hozzányúlni szerintem se. A koncertekről is ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest