Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phDani
csendes tag
válasz
Fred23
üzenetére
Kaját én sem szeretem kidobni

Metformint meg mindig tudom ajánlani, főleg, hogy te IR-es vagy. Napi 500mg-ot szedek simából, nincs alapbetegségem. Inzulinkiválasztásba nem kavar bele, segít a cukrot májból a vázizmokba szállítani. Sportteljesítmény és +3-4kg fölös kiló miatt szedem. Emellett csupa jót írnak róla hajnövekedés, sejtöregedés gátlás, rákmegelőzés…. Legveszélyesebb mellékhatása a laktátacidózis amit 18 óra böjt és hosszabb futást követően sem tapasztaltam. Étvágytalanság, hányinger nagyon enyhe. Hasmenés esetén nyújtott felszívódású a megoldás. -
phDani
csendes tag
Orlistat hatóanyag. Legalábbis a zsír nagy része “úgy jön ki ahogy bemegy”. Szénhidráttal még hízhatsz mellette.
+ ha nem tartod a zsirszegény diétát akkor a későbbiekben súlyos problémákat okozhat a bélben.Mounjaro/Ozempic hasonló de ott inkább az dominál, hogy végighányod a napot egy zsírosabb étkezést követően.
Metformin sport mellett ajánlott, vázizomzatba tereli a cukrot a májból. Kondisok előszeretettel használják…
-
phDani
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest