- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
ettől a fehérjeportól idegenkedem, bár egyre kevésbé.
jó az nekem?
(a bbtv-t megnézem...)
gondolj arra, hogy csirkemellet eszel por formában, csak nem 25% a fehérjatertalma, hanem -mittudom én- 60-80%, de ez csak kiegészítő, 1 perc alatt megvan, ezt este is akár mikor eheted
6kg ~18ezer ft (cytogen-ből), de ez több hónapra is elég neked napi 1-2 adagra számolva
és ha megnézed az 7. bbtv utolsó 5-10 percét, ott ad pár tippet, hogy este milyen turmixokat lehet csinálni, tömegelő, diétázó minden féle van -
Zenty
őstag
Az eleje nehéz!
Ha nagyon kivánsz valamit olyat egyél amit szabad ,de akkor abbol többet és utána el is felejtetted a csunya dolgott!
Szerintem is ahogy a többiek mondják heti 1-2 szer lehet bünözni,de akkor rendes mozgás is társuljon mellé!
Egyébként egy idő után nem fogod már kiváni az ilyen cumokat! Nekem pl már csoki,hamburger se esik jol szal nem szeretem már!
Pedig régen ettem rendesen!
-
tütüke
tag
Ha nagyon kívánsz valami kaját, akkor az szerintem nem azért van, mert hiányzik a szervezetedből pl a vas, vagy akármi más, hanem azért, mert egyszerűen szereted ezt az ételt. Nincs értelme megfosztani magunkat mindentől. Néha kell egy kis ''bűnbeesés'', különben az lesz a vége, hogy az egészet feladjuk..Egyébként mi értelme az életnek, ha néha nem ehetünk meg egy finom falatot
. Legalábbis nálam ez igy múködik. Inkább arra vigyázz, hogy ez a búnözés már ne este legyen, hanem minél korábban. Akkor azt még ugyis ledolgozod.
-
LOTR
addikt
ha érdekel a véleményem, ilyen nálam is van (habár én nem diétázok, csak próbálok szemét kaja mentesen enni), de ha rámjön, hogy most ennem kell vmit, általában hétvégén, vagy amikor semmi dolgom nincs egész nap, akkor csokit kell ennem
és eszek is-sőt heti egyszer reggelire mogyorókrémes gofrit eszek (ami 32% tojásból készült)
de szerintem ha diétázol heti 1x reggel ehetsz hambit is, így legalább nem megy el a kedved az egésztől, csak lehet, hogy tovább fog tartani
azt hittem, hogy te is fehérjeport iszogatsz még kaja mellett, és akkor azt ihatod este bármikor
sőt ha megnézed a 7. bbtv-t abban tök jó kaják vannak a végén
ja és Moddingnak üzenem, hogy megettem tegnap meg ma 2-2db joghurtot (2 vaniliást, 1eprest, és egy málnást)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
ez az izmosodtam dolog elég becsapós, mert ha fogysz, akkor az izmok jobban látszódnak attól függetlenül, hogy izmosodtál vagy sem.
én tudom, hogy nem izmosodok, de közben a hátam izmosabbnak, szélesebbnek tunik mint 1,5 hónapja valszeg azért, mert a derekamból ment le zsir. -
Moddingfan
senior tag
''miért, az baj, ha úgy tekerek, hogy végig magasabb a pulzusom?'' - mert akkor nem zsír égetsz, hanem erőnlétet növelsz, ami nem rossz, de gondolom elsősorban fogyni szeretnél.
A kardió alatt értjük a bicajt, ellpitikus lépőt, futást, gyaloglást, ugra-bugrást, stb.
Az étkezés miatt ne aggódj, a kétóránkénti étkezést szinte lehetetlen tartani (legalábbis nekem nem sikerül), a lényeg, hogy sűrün egyél keveset, ahogy be tudod iktatni a napirendedbe.
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
A liszteknél a kulcsszó a teljes kiörlésű. Benne van a búza / rozs egésze. Lassabban szívódik fel, több a rost benne. De ezeket csak mértékkel.
A szobabringa ok, de ha tudsz vegyél hozzá egy pulzusmérőt. 120-130-as pulzus környékén tekerd 30-40 percig. Ha van rá lehetőséged inkább a rendes bringát ajánlom. Pl nyáron naplemente előtt egy picivel tök jó program a futó, görkorizó csajok között tekerni(római part, bicikliút
)
Más: valaki tudja mostanában miért szoktam remegni szobabringa után? Nem vadulok, 120-as átlagpulzusok szoktak kijönni, 30-40 percet nyomom, iszok is közben. Ez valaminek a hiányát jelzi? -
Moddingfan
senior tag
''megáll az a feltételezésem, hogy ha csökkentem a régi adagokat, és ilyen rendszerességgel/intenzitássa mozgok, akkor le fogok fogyni?''
Szia!
Megáll, csak este kerüld a magas ch tartalmú ételeket, a zsírosakat meg pláne. Nem kell szedni semmit, a nélkül is lehet fogyni, de ha szemét kajákat is viszel be, akkor persze lassabban. A mozgás fontos, de a legfontosabb az étkezés. Többször egyél kevest, akkor jó lesz ez, pláne, hogy rendszeresen mozogsz is mellette. Sok sikert, ha egyéb kérdésed van, bátran tedd fel, segíteni fogunk
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűnyíró topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s