Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Gyorsan megnéztem ezt a kalkulátort: ha a BMR alá állítanám be a napi kalóriaszükségletemet, akkor az több, mint heti 1 kg-os fogyást eredményezne, tehát alapból túlkapás (hacsak nem muszáj hirtelen sokat fogyni vmi extrém okból kifolyólag).
Amúgy nálam is 110 kg környékén volt a "plafon". Ha jól emlékszem, egyszer 112 kg-ot láttam megjelenni a mérlegen (mondjuk az nem sokkal ebéd után volt, teljesen felöltözve, de akkor is rossz volt látni).
-
Találtam magamról egy 105 kilós képet 40% körüli testzsírral; ahogy befogyok 75 kilóra, lövök egyet arról is, és beteszem a kettőt a topikba egymás mellé. Tippre idén december, jövő január. Motivál, ha tudom, hogy ki kéne tennem ide egy 75 kilós képet is.
Ezt már korábban linkeltem a gyúrós topikba, 100 kg, és sac/kábé 38% testzsír. A 105 kilós ennél is durvább, és ha nem töröltük le őket feleségemmel, vannak valahol még 110 kilós képek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest