Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76
üzenetére
Én már biztosan nem fogok semmiért hirtelen sokat fogyni, túl nagy stressz az a testnek, és még a fogyásban is hamar visszaüthet, ha ideig-óráig lehetséges is tartani, szóval havi 2,5 kilónál nem akarok több zsírt leadni.
Ha tartósan nagyon kevés a ch, lelassul az anyagcsere, ha BMR alatti a kcal-bevitel, szintén. Ha túl kevés a zsír, akkor meg csökkenhet a tesztó. Szóval mindig érdemes megtartani a helyes arányokat. BMR +150-200 kcal viszont már teljesen jó megfelelően beállított makrókkal, és az ember nem gyilkolta le a szervezetét. Ilyen apróságokon sok múlhat.
Saját plafonom idején alsógatyában álltam rá a mérlegre, mikor a tükörben láttam, hogy itt már nagyon nagy baj van, és kerek 110 kiló lett, feleségem le is fotózta. Azonnal neki is álltam megtervezni a diétám.
Ma reggel 83.9 kg voltam, és az is biztos, hogy a mai napom nagyon jól sikerült diéta szempontjából, holnapra 83.7-83.8 várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest