- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Egy mérleget sztem jó lenne beszerezni, mi amúgy is szoktuk használni konyhában sütésnél pl (csak azért írom, hogy nem csak a mindennapi kajáláshoz jöhet jól). Ha 7 kor kajálsz akkor egyet még be kéne iktatni 10kor is (gondolom nem 8-9 körül mész aludni). Így jön ki 3 óránként kaja, én így szoktam. Ha a szervezet nem jut tápanyaghoz, akkor izmokat bont, ami visszatartja a zsír lebontását. Nálam 10kor van ~100g csirke meg uborka, egyéb zöldségek (ezt én sem viszem túlzásba, ehetnék több zöldséget is - javaslom esetleg próbálj ki valamilyen zöldség/csirke salátát, hátja jobb az íze és könnyebb megenni). Reggeli szintén kell, hiszen egész este nem kajálunk, ami után mindenképp szükséges egy rendes étkezés (pl műzli/zabpehely, nem kell sok, ~50g elég, ami egy kis csészényi nagyjából, én ezt tejjel szoktam, pár perc alatt be lehet dobni).
Ha nem veszel mérleget azért nagyjából tudsz számolni (pl hentesnél adott kg csikét kérsz és elosztod pár napra, vagy 500g rizst elosztod 5 felé, stb), bár nem a legjobb. Fontos lenne az a 3 óránkénti kaja, és csak azt, amiket felsoroltunk (és abban a mennyiségben). Dobozban el lehet vinni melóhelyre is, ott hűtőbe majd mikróba, 5-10 perc egy étkezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest