Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8802) Fred23 válasza callmeakos (#8801) üzenetére


Fred23
nagyúr

Kíváncsi leszek, működik -e majd. Abszolút lehetséges, hogy igen, de azért az a 300g ch nagyon sok, nekem legalábbis biztosan. Nálam úgy 160g-ig iszonyat szenvedés van, ezért azt már be se vállalnám, 175-től viszont már egész jó a kedvem, csak egy kis megszorításnak érzékelem, 200 g körül pedig már szinte nem is tudatosul a megszorítás -egészen addig, amíg nincs sok mozgás. Ha van, néha egészen pontosan látszik, mikor fogy el a ch belőlem az esti kocogás alatt; konkrétan elnehezülnek a lábaim, és belassulok, elfogy az erő.

Ami szerintem még egy jó ötlet: a ch nagyobb részét elfogyasztani viszonylag hamar, mert a nap későbbi -du. 4 utáni- részében a zsírszövetek érzékenyebbek az inzulinra, vagyis ha nem mozgod le a ch-t, zsír lesz belőle. Legalábbis ezt olvastam valahol még régen, és a mostani átmeneti böjtös kajálásomat ezért is alakítottam ki úgy, hogy 8 és 14 h között van a kajálós szakaszom. Úgy tűnik, tényleg jobb így, mint mikor régen estére tettem a kajálós szakaszt. Tudom, Nálad nincs átmeneti böjt, de számíthat a ch mennyiségének napi elosztása is.

Tegnap este felfedeztem, hogy lett nyoma rajtam is a 32 kiló fogyásnak, pedig lassan csináltam: feltűnt a tükörben, hogy ráncos lett a seggem. :D :DDD Remélem, valahogy majd sikerül megszabadulnom tőle, elszomorítana, ha így maradna. A hasam alján is lett pár ránc, de azok még abszolút nem látványosak, seggen csúnyább.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.