Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
nekem 10 éve vásárolt 20 ezres cangám van, a pedál még nem esett le, igza hugi rakott egy 8ast már az elsőbe... Mondjuk utóbbi időben nem is használtam..
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Nyina
csendes tag
-
Moddingfan
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz Moddingfan #2757 üzenetére
Ha sportol... Ezt tegyétek hozzá. Mert én is hiába eszem itt a csirkemellett pulykamellet, ha csak nem akar lemenni semmi...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Moddingfan
senior tag
-
Nyina
csendes tag
Már öt napja semmi nem történt, kezdtem nagyon mérges lenni. A feladás eszembe sem jutott, csak bosszankodtam. Tegnap végre 1.5-tel kevesebbet mutatott a mérleg. Pontos. Áruátvételre használják, dekát is mutat. Nagyon örülök. Bízom benne, hogy azért ettől egy kicsit gyorsabban megy tovább.
''...Mert a boldogság nem olyan, mint amilyennek azt elképzeled, és várod. Az út határozza meg, ahogyan elérted azt, és mindaz a rossz, amit közben megtapasztaltál...''
-
Nyina
csendes tag
-
LOTR
addikt
pénteken lementem terembe csak hasazni, meg vádlizni -volt egy kis időm, és elütöttem vmivel , legalább nem unatkoztam-, na lényeg a lényeg, hogy hasazás után az övem egy lyukkal szűkebbre tudtam fogni, és akkor is ugyan olyan szorosan(vagy inkább lazán) áll rajtam a farmer, mint hasazás előtt volt
na ezt csak azért írtam, hogy bár semi jelentősége nincs, de ha vkinek nagyon elmegy a kedve mindentől, és egy kis sikerélményre vágyik, talán érdemes kipróbálni
mondjuk az is igaz, hogy nem csak 200 hasprést csinálok, dehát vmit vmiértOne Ring to rule them all
-
Nyina
csendes tag
Képzeld, én meg dél tájban megtaláltam egy fölsőt ami ott sorakozott azok közt, amit úgy vettem, hogy jó lesz, majd ha lefogyok. Erre most jó rám! Anyyira jó! Ennek sincs jelentősége, de az ilyen dolgok sok erőt adnak a folytatáshoz. Egyébként, ha konditerembe jár az ember, akkor mi jobb? Ha minden problémás helyre edz egy kicsit, vagy inkább napokra lebontva egy-egy területtel foglalkozik,- mint ahogy most írtad is, hogy hasazni, meg vádlizni voltál. A futás, bicikli, meg lépcsőzés nem kérdés. Az az alap. Inkább a többi érdekelne.
''...Mert a boldogság nem olyan, mint amilyennek azt elképzeled, és várod. Az út határozza meg, ahogyan elérted azt, és mindaz a rossz, amit közben megtapasztaltál...''
-
-
Nyina
csendes tag
válasz _Volkovy_ #2769 üzenetére
Igen, nadrágból nekem is van vagy 15, ami jó lenne ha jó lenne. Mért, mi baj a bőröddel? Az előző16-ot nem díjazta? Ne rémisztgess Akkor mi lesz, ha én elérem, amit akarok? Még 30. Lötyögni fog a bundám?
-
LOTR
addikt
mindenre kell edzeni szerintem, nem csak a problémás helyekre, mivel te fogyni szeretnél ezért kb legutoljára fog onnan lemenni a felesleg ahonnan a legjobban szeretnéd -általában így van , persze vannak kivételek
kezdésnek mindenből csinálj egy keveset, majd pár hét múlva kezd el a testrészekre való lebontást
de itt elég jól le van írva, ezt átnézed, és tudni fogod
[link]One Ring to rule them all
-
Nyina
csendes tag
-
tildy
nagyúr
81-81.5.. (Múltkor 82 volt..)
Úgy látszik hatásos , hogy kevesebbet eszem...Állok is vissza szépen a saját módszeremre...
Párom viszont mióta németben van, bár ugyanannyi klkaját eszik mitn régen, csak utoljára 5-6 körül kajál, nos ő azóta kb 8 kilót ledobott, egy hónap alatt...
Szóval a lényeg: kevés, de minőségi kaja
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Nyina
csendes tag
Szerintem is az a lényeg, hogy meg lehet hallgatni az okos tanácsokat, de úgyis mindenki maga tapsztalja, hogy mi a legjobb számára.
-
malocz
tag
Barna kenyér, rozskenyér, Graham-kenyér, korpás kenyér, szójás kenyér, ezekkel mi a helyzet? Minden pékárú szemétnek számít?
Mennyivel jobbak ezek a fehérkenyérnél? - inkább így kérdezem.
bár nem sokkal, ahogy itt is olvasom:
http://www.medismart.hu/cikk.php3?kulcs=231tobejedi!
-
-
fLeSs
nagyúr
csak teljes kiőrlésűt szabad venni, és mindig meg kell nézni, hogy mi van a kenyérben.
én diétához max IGAZI rozskenyeret ennék (ez egyébként nagyon drága, szal inkább maradok a pufirizsnél )."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Nyina
csendes tag
Ha egyszer ismét eszem kenyeret, az tönkölybúzás lesz. Szerintem a fogyókúra idejére érdemes az ilyesmit hanyagolni.
-
Moddingfan
senior tag
Fogyókúra alatt sztem lehet kenyeret enni, pl ezt [link]. Én ezt ettem diéta alatt, egy-két szeletet étkezésenként, persze naponta csak egyszer és nem is minden nap. Finom íze van és egy kenyér csak 200Ft-ba kerül, mivel ritkán ettem, így egész kiadós volt. Csak ajánlani tudom.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #2782 üzenetére
Te a GLYX beépített embere vagy?
-
Nyina
csendes tag
válasz Moddingfan #2784 üzenetére
Na persze mit dumálok a mai két sör után?
-
roPHka
senior tag
Talán van itt tőlem okosabb is, úgyhogy mi a helyzet a fekvő infraszaunával, meg az egyéb ilyen apróságokkal, mint kontúrfáslizás, testtekercselés, vákuumos zsírmobilizálás, ultrahangos zsírbontás?
A topikot ugyan még nem olvastam végig, úgyhogy lehet volt már róluk szó itt, ha igen akkor bocsánat, ha nem akkor pedig nem kell majd letámadni, hogy az összes hülyeség.
Írnak róluk jókat, bár ugye fene tudja mi igaz belőle, szóval azért érdeklődöm itt, hátha volt már valamelyikkel valakinek tapasztalata.
De ha lehet ne annyi legyen a hozzáfűznivalótok, hogy ezek drága dolgok, azt én is tudom, de ha hatásosak akkor miért ne érné meg?! -
Moddingfan
senior tag
Az infraszanához tudok csak hozzászólni. Sokak kedvelik, de fogyni tartósan nem lehet vele tudtommal, hisz szinte csak vizet veszítesz, az pedig nem igazán fogyás, bár a mérleg kevesebbet mutat, de akkor is. Kicsit szkeptikus vagyok az ilyen dolgok iránt, mert amit nem tudunk természetesen elérni, azt nagyon nehéz természetesen fenntartani De kíváncsi vagyok ezekre, mert minden érdekelt, szóval aki tud valamit, írjon
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
roPHka
senior tag
válasz Moddingfan #2787 üzenetére
Persze, vmilyen szinten én is szkeptikusan viszonyulok ilyen dolgokhoz, hiszen ha ezek mind annyira hatásos módszerek lennének, akkor sztem nem is lenne a világon túlsúlyos, kövér ember .
Mondjuk az biztos, hogy mindezek valóban hatásos és nagyon jó módszerek valamilyen szinten, és nem csak fogyókúra szempontjából. Bőrünket egészségessebbé teszik, stb...
illetve, tényleg elhiszem a módszerek eredményességét, ám nem olyan szinten ahogyan azt sok helyen vázolják. Talán egy picit többet írnak mint ami igaz .
A fekvő infraszaunának több előnye van a hagyományos szaunához képest. Az infraszaunáról pl ezt olvastam olvastam :
...méregtelenítéssel aktivizálja az immunrendszert, növeli védekezõ, öngyógyító erõinket. Más módszerrel nem eltávolítható méreganyagok, ( nehézfémek ) kiürítését is lehetõvé teszi. Az izzadás mértéke kb.háromszor annyi, mint a hagyományos szaunákban. A verejtékben a belülrõl kifelé irányuló hõhatás következtében kb.3-7 szer nagyobb mennyiségû nem vízjellegû összetevõ található, a mélyen fekvõ testszövetek jobb elérhetõsége által a méregtelenítõ hatás 20-60-szorosa a hagyományos szaunáénak...
Minap olvastam valahol egy olyan dokumentációt, melyekben természetgyógyászok meg egy-két másfajta orvosok dokumentálták, hogy milyen hatást gyakorolt bizonyos pácienseikre az infraszauna használata. Volt egy pár megdöbbentő eset, volt szó a fogyásról is, de az írások alapján az infraszauna használata többnyire másfajta egészségügyi problémák megoldásában segített.
Ha megtalálom azt a dokumentumot akkor belinkelem ide.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Reggeli méricske: 80.5-81
Úgy örülök, hogy nekem mégis csak úgy megy le, ahogyan én azt kitaláltam..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz deniro2 #2791 üzenetére
Ne haragudj de nem koplalok. Csak kevesebbet és kevesebszer eszem, mint amennyit itt az okosok mondtak annak idején.
De ez még közel sem koplalás..
(Sőt egyáltalán nem megerőltető, hiszen ha éhes vagyok sokszor csak benyomok egy wheyt, és el is telít.)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
roPHka
senior tag
Mit értesz azalatt, hogy kevesebbszer?
Azért minimum napi 5 étkezés ajánlott. Biztos kevesebbel is ki lehet bírni a napot, de ha a mostani napi kajaadagod /függetlenül, hogy mennyit eszel, mégha nagyon keveset is/, ha többszöri étkezés alatt fogyasztanád el, akkor lehet mégjobb eredményeket érnél el -
tildy
nagyúr
Eddig nem vált be a napi 5-szöri étkezés. Amikor fogytam korábban akkor is mindig napi 2 max 3szor ettem.
-
Moddingfan
senior tag
Ügyes vagy Csak így tovább!
roPHka: ha többszöri étkezés alatt fogyasztanád el, akkor lehet mégjobb eredményeket érnél el - sőt, biztos, hiszen ha többszöri étkezésre fogyasztja el ugyan azt a mennyiséget, akkor az gyorsítja az anyagcseréjét. De én már nem mondok semmit, mert leharapja a fejem.
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
tütüke
tag
válasz Moddingfan #2795 üzenetére
hehe, könnyen lehet
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tildy
nagyúr
HÁt az étkezésenknt eléggé lol kis adag lenne
MEg észrevettem már, ha így csinálom, ahogy ti mondjátok , akkor kajálás után is éhes maradok, ergo előbb utóbb átmegy amolyan ''nassolásszerűbe a dolog''.... (Így esetleg többet is megéve, mint amit egyébként ennék).
Viszont ha csak napi 2-3 szor eszek, akkor el tud egy egy étkezés alatt annyira telítenia kaja, hogy a következőig ne is gondoljak rá."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
roPHka
senior tag
Nem sikerült megtalálnom azt a dokumentációt amit említettem múltkor .
Már nem tudom, hogy hol leltem rá ha meglesz belinkelem ide, addigis pedig ha érdekel a dolog, akkor infraszauna.lap.hu , ott találsz róla sok-sok infót.
Aztán remélhetőleg 1-2 héten belül én is megtudom majd írni, ide, a személyes tapasztalataimat, mert ki fogom próbálni.
Apropó, 90 napos diétáról valaki halott már? Azt írják hatásos, már olvasgattam róla, bár ugye nem teljesen egészséges, hiszen 1-2 hét alatt simán leadható vele 4-5 kg, ezáltal a 90 nap alatt akár 15-20kg is /természetesen ez személyfüggő/ bár nem értem, hogyan, hiszen az az érdekes, hogy szinte ''bármit'' ehetsz, csak minden nap más fajta kaját. A diéta lényege a szétválasztás, 4 napból áll, 1. - fehérjenap, 2. - keményítőnap; 3. - szénhidrát; 4. - gyümölcsnap.
Talán érdemes kipróbálni, csak már volt rá panasz egy pár személynél a többszáz vagy épp ezer másikkal ellentétben, hogy hiába ment le a zsír /na meg valljuk be őszintén, izom is/ gyorsan és látványosan, sajnos a bőrük ettől eléggé ramaty lett, megnyúlt meg miegymás. Bár ezt lehet korrigálni, és 1-2 hónapos ilyen-olyan kezelés után ismét szép és feszes lesz -igaz, nem annyira mint valaha új korában volt-.
Valakinek erről valami vélemény? Azon kívül, hogy ez nem egészséges, hiszen tudom, hogy a heti max 1kg-os fogyás nevezhető csupán annak
De azért kíváncsi lennék, hogy ki mit tud erről, vagy épp próbálta-e már, stb...!
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Sztem nem nyerő, de a heti 1kg is röhejesen kevés, bárki bármit mond, ennyivel az tud fogyni, akin 5 kiló felesleg van, akin több, annak ez nagyon lassú, nekem legalábbis az lenne. Toljál le egy olyan ökör diétával, amit én toltam anno, 2 hónap alatt 25 kilót (ez vicc volt, ne toljál le ennyi idő alatt ennyit, ez meg már a másik véglet, ez sem egészséges, sőt). Hetente lemehet sztem 2-3 kiló, több ne nagyon, de annyi sztem még belefér, csak egyél nagyon sok fehérjét, hogy ne az izmaid rovására menjen a dolog. A 90 napos diéta sztem igen felejtős, amint abba hagyod megint felkúsznak a leadott kilók, tudod, nem diéta kell, életmód váltás. Aztán időnként abba be-be lehet iktatni egy -egy diétás időszakot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest