Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
Trak
addikt
Nekem ez az egy kérdés jutott eszembe a hsz.-ed után: ki a f@$z akar kockás hasat??
Ha egészséges vagy (mozogsz rendesen), akkor kit érdekel, hogyha van rajtrad pár kiló felesleg. Csajok miatt?? Ha olyan a csaj, hogy ez a pár kiló (hangsúlyozom: pár kiló) felesleg zavarja (és nem is érdekli ezek után más), akkor mehet is tovább, bárhogyan is néz ki.
Ha magadért, akkor OK. Ha Neked ez kell, akkor persze csináld nyugodtan.
De szerintem elenyésző az emberek azon százaléka, akik ezt magukért csinálják.
Nem a gyúrásra gondolok, hanem kifejezetten a kockás hasra.
Én megmosolygok egy kockás hasú gyereket a strandon (a mellette feszítő szőke (ide nem írnék jelzőt) élőlénnyel egyetemben), amikor beül a büfébe/étterembe 13 órakor, és eszik egy salátát
Nekem nem kockás a hasam (nem is lesz), viszont amikor azért megyek a strandra, hogy elengedjem magam, akkor nyugodt szívvel bedobok egy gyros-t, és utána eszem egy fagyit...
Bocs az OFF-ért...
Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sörhas rulez!...hogy roha****n meg.