- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sketchifun #829 üzenetére
Ha úgy sem akarsz oda menni, én hagynám a picsába. Az üvöltéssel előrébb nem leszel, csak fölöslegesen idegesíted magad. Könyveld el tanulópénznek, jó fogorvoshoz kell menni.
Budapesten tudok ajánlani jót. -
válasz
sketchifun #827 üzenetére
Ha így történt, akkor azt meg lehet reklamálni, bár 3 év távlatában, kötve hiszem, hogy ingyen nekiállnának. Egy kérdést azért megér.
-
válasz
sketchifun #824 üzenetére
Milyen koronát tettek rá, cirkon vagy fémkerámia? Gondolom gyökér kezelték is, sajnos arra nincs hosszútávú garancia, előfordulhat, hogy egy gyökér kezelt fogat pár év múlva el kell távolítani, vagy újra kezelni.
-
trialboj
őstag
válasz
sketchifun #792 üzenetére
Magán orvos, többen is ajánlották az orvost... Az nem megoldás hogy visszamegyek és megmondom hogy még mindig fáj?
-
kisselandras
senior tag
válasz
sketchifun #757 üzenetére
Szia! ha nincs Tb fizetve is akkor is köteles elátni! jártam én is így utánam se fizette a cég a járandóságát !ott is hagytam őket
a másik olyan fogorvost keres ismerősök által vagy itt a hardver aprón aki tényleg szépen dolgozik és fájdalom mentesen mert azért vannak hentesek!Az hogy le tört az ínyig azt még a jó fogorvos ki húzza ha meg bírja tolni egy kicsit az ínyt és rá tud fogni a fogra természetesen ha nincs annyira elrohadva !és persze ez hozamos ideig elhúzhat ha jól tudom ha egymás mellet vannak akkor húzhat 2 db ha nem akkor csak egyet 1 nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest