- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Pont így járt a Nővérem ! benne maradt egy kis fog gyökér neki is vissza ment s ki szedték neki időben nem kellet fel vágni ! neked ajánlom hogy ha össze húzódik s nem tudják már meg nézni akkor röntgen s ha benne maradt akkor fel vágják időben menny vissza !
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz sketchifun #757 üzenetére
Szia! ha nincs Tb fizetve is akkor is köteles elátni! jártam én is így utánam se fizette a cég a járandóságát !ott is hagytam őket a másik olyan fogorvost keres ismerősök által vagy itt a hardver aprón aki tényleg szépen dolgozik és fájdalom mentesen mert azért vannak hentesek!Az hogy le tört az ínyig azt még a jó fogorvos ki húzza ha meg bírja tolni egy kicsit az ínyt és rá tud fogni a fogra természetesen ha nincs annyira elrohadva !és persze ez hozamos ideig elhúzhat ha jól tudom ha egymás mellet vannak akkor húzhat 2 db ha nem akkor csak egyet 1 nap
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Ha fogorvos kell és szépen húz akkor
[őket]
Ajánlom szépen dolgoznak panasz még nem volt rájuk !
Ragasztanak ha kell vagy koronát raknak fel stbPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Nekem is esedékes mennem Kedden fogorvoshoz de nem nagy szívvel megyek !
1 éve ezelőtt húzta ki a fogam mert én mondtam neki mert ő tömni szerette volna de nem engedtem neki nem szenvedek többet a foggal húzza ki ! adott valami érzéstelenítőt az rendben van de amikor húzta rendesen fájt mikor mondtam neki húzás közben hogy fáj azt mondta ez természetes dolog Nagy nehezen és fájdalmasan ki húzta nem tudom mennyi az a fájdalom csillapító amit be adhat?
Pécelen is húztak fogat de ott semmit nem éreztem mikor húzták és ott bele is törte a doktornő annyit mondott hűha baj van bele tört de semmi gond ki szedem és ki szedte fájdalom nélkülPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest