- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát, hát.
Bővebben: link
Ha ezt megnézed, és kizárod a hormonálist, akkor marad 3, ebből egy csak szült nőknek ajánlott, a 2. kimarja mind a férfit mind a nőt, és akkor marad 1 azaz 1 darab módszer. A gumi.
Egyébként annyiból jó ötlet, hogy már úgy mész nőgyógyászhoz, hogy ismersz párat. MEgkérdezheted ezek közül melyiket ajánlja.
Nem tudom ismerősöd hova járt egy hónapon keresztül, nekem mind a négy rögtön első alkalomkor már írta is a receptet.
Rendesen megutáltam tehát őket, és csak akkor megyek, ha muszáj. (Bármennyire is kockáztatom ezzel saját egészségem...) Egyszerűen nem bírom elviselni azt a ... nemistudommilyen viselkedést. Mintha egy darab fa lennél, mitnha nem is ember lennél. Undorító... Tudnék mesélni, de inkább nem teszem...
És az alapján , hgy nekem még a legksiebb hormontartalmú is 10 kilós hízást okozott három hónap alatt, akkor más mit okozna? Trombózist? Esetleg a talpam is feldobom? Émelyegni már émelyegtem, sőt a szexuális kívánalmam is csökkent már le ilyentől keményen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest