Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torony szerverekről is volt szó a posztban, viszont a torony és rack szerverek általában erősen különböző állatok hangra, hűtésre és tulajdonképpen minden egyébre is. A torony szerver és a HEDT, avagy workstation, mint platform elég hasonló egyébként, nagyjából a hang és a redundáns táp a különbség a kettő között.
A laptopos home labot próbáltam, nálam egy 10th gen, 45 wattos i7 alapú cucc volt az áldozat, de aztán realizáltam, hogy teljesen fölösleges egy roppant drága gépet beáldozni, amit el is lehet adni, illetve az se volt valami pozitív, hogy folyamatosan ment a hűtés. Gondolom valami driveres issue volt, de nem volt kedvem utánamennyi.
Laptopnál egyébként okozhat problémát a 7/24-es üzem, főleg, ha valami egyszerű consumer gépről van szó és az melegszik is rendesen, Én általában a mikropc - business SFF híve lennék, ha annyira nincs szükség 3,5 colos lemezekre, ha pedig szükség van rájuk, akkor építés.
WOL-on gondolkoztam, ugyanakkor a jelenlegi gép az alapműködése során 40 wattot eszik és jó tud lenni, ha kéznél van a teljesítmény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo A cikk első részében elsődlegesen arról volt szó, hogy milyen célokra érdemes otthonra szervert szerezni, illetve...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest