Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torony szerverekről is volt szó a posztban, viszont a torony és rack szerverek általában erősen különböző állatok hangra, hűtésre és tulajdonképpen minden egyébre is. A torony szerver és a HEDT, avagy workstation, mint platform elég hasonló egyébként, nagyjából a hang és a redundáns táp a különbség a kettő között.
A laptopos home labot próbáltam, nálam egy 10th gen, 45 wattos i7 alapú cucc volt az áldozat, de aztán realizáltam, hogy teljesen fölösleges egy roppant drága gépet beáldozni, amit el is lehet adni, illetve az se volt valami pozitív, hogy folyamatosan ment a hűtés. Gondolom valami driveres issue volt, de nem volt kedvem utánamennyi.
Laptopnál egyébként okozhat problémát a 7/24-es üzem, főleg, ha valami egyszerű consumer gépről van szó és az melegszik is rendesen, Én általában a mikropc - business SFF híve lennék, ha annyira nincs szükség 3,5 colos lemezekre, ha pedig szükség van rájuk, akkor építés.
WOL-on gondolkoztam, ugyanakkor a jelenlegi gép az alapműködése során 40 wattot eszik és jó tud lenni, ha kéznél van a teljesítmény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo A cikk első részében elsődlegesen arról volt szó, hogy milyen célokra érdemes otthonra szervert szerezni, illetve...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest