Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
''Klinsmann marad az edző, akkor sztem a következő EB borítékolható a németeknek.''
kedves fless és Klismann hogy fogja a német játékosokat olyan tulajdonsággal felruházni mint : tehetség, labdaérzék, játék inteligencia, kreativitás...?
tabletta formájában fogják megkapni?
-
Kicker
őstag
a németek ellen nem mutattak semmit, Pekerman rosszul cserélt, nem tudom mit gondolt, az egyetlen épkézláb dolog a meccsen Klose fejesgólja volt... pedig láttuk az aargentinokat focizni is... azt ne mond hogy nem így volt... egy jo argentin gépezet ledarál akármit, de akkor ultra gyengén nyomták... így volt vagy sem? vagy Te szerinted a németek lemosták őket a pályáról?

tiv61us:
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
LOTR
addikt
most nem értem miért írod ezt?
mi köze, hogy mióta követem figyelemmel a focit? -amúgy elég régóta, kivéve a magyart, ott klubszintem fogalmam nincs mi folyik (a vbn meg a sportklubos adások kivételével mind láttam, ja nem, mert usa-cseh meccset láttam)
én nem azt írtam, hogy ez olyan színvonalú meccs volt, mint amikor kb 1,5 éve volt egy Real Madrid-Barcelona (4-2 ha jól emlékszek), de ezen a vb nekem ez tetszett a legjobban, minthogy a két kedvenc csapatom játszott egymással
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezen a VB-n is csak a hazai pálya húzta őket idáig... no és a az argentin gyenge játék...