Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
dehogynem.

(#3042) Stafni
mert normál módon dolgozol és élsz, és nem az ilyen nyugatról beszűrődött hülyeségekkel foglalkozol. hanem dolgozol és élsz.....
apropó:
valami nem stimmel az előrejelzésemmel.
a 0:2 megvolt. ok.
de a németek türelemelvesztéses rugdosódáésa sehol még.
meg valami rendkívüli esemény....
-
MPowerPH
félisten
válasz
spammer
üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem ment be...
De azt be kell vallani, hogy ez a spanyol válogatott nem képvisel semmi különlegeset. Olaszok ellen csak X-re futotta, portugálok ellen alig volt ép próbálkozásuk, rendes játékidő szintén X -re áll. Nem látom azt a dominanciát, amit mindig mindenki ismételget. S -
darál0w
Jómunkásember
válasz
spammer
üzenetére
egy JV nem fog kockáztatni BL/EB/VB meccseken...
De hogy megértsd: nem azt mondtam, hogy a tegnapi eset csalás volt, hanem azt mondtam, hogy az ilyen hibák kiküszöbölhetők lennék a videóbíróval.
egyfolytában a csalásrol durrogtok, ha videobíro meg van említve. a fenti HSZ-emmel erre reagáltam.
Viszont nincs videóbíró, mert akkor csalni sem lehetne olyan könnyen. Videóbíró alatt, visszajátszást, electronic review-ot és ezeket mellett challenge lehetőséget is érthetünk (tökmindegy, hogy mi a technikai megvalósítás). Ha ezek meglennének, akkor hiába veszik meg a bírót, csatárt, vagy bárkit a pályán, mert ha kétes helyzet merülne fel, azonnal lehetne kérni felülvizsgálatot.
semmin nem változtatna...leírom még1x. embereket vesznek meg, nem pedig helyzeteket...hogy értsd...megveszik a kapust, aki elugrik, de nem éri el a labdát szándékosan...te ezt videobíro alapján biztos észrevennéd, hogy az a kapus bizony nagyobbat is tudott volna ugrani/nyujtozkodni. biztos, hogy nem...és 1000+1 féle lehetőség van, amit a videobíro nem tud szűrni. és éppen ezért nem is a csalások miatt van kitalálva, hanem a biroi tévedések miatt.
Nyilván az olyan csalásokat nem lehetne vele szűrni, amikor előre lezsírozza pár majom maffiózó, hogy a csapat béna szar legyen és labdába se tudjon rúgni és csak simán veszítse el a meccset...
erről van szo...JV csak a legritkább esetekben sáros, ha csalásrol van szo.
A videóbíró ellenzésére pedig mondj egyetlen épeszű indokot, hogy szerinted a sok vén f*sz, akik ott ülnek a vezetői székekben, miért ellenzik az egészet, ha nem a pénz és a korrupció miatt.
eddig ellene voltam, mert bevállni látszott a bíroi 6-os. mivel itt van ez a kib@szott nagy dupla fail, már belátom, hogy kell. és hogy a nagyok miért ellenzik? egyszerű a válasz...nem lenne semmi tekintélye a játékvezetőnek a mérkőzésen egy ilyen szitu azonnali kiderítése után. itt sem azért küldik haza, mert hibázott ( pontosabban nem csak azért...)...pont a tekintély miatt...következő meccsén kapna a játékosoktol hideget-meleget, ő meg ezt lapokkal honorálná...nem hiányzik senkinek.
de előbb-utobb be kell látnia a sok vén f*sz-nak, hogy fel kell adni ezt a dolgot...kell a videobíro...de nem a csalások miatt. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
spammer
üzenetére
videobíronak mi köze lenne a csaláshoz?

elmondom. semmi. nem helyzeteket vesznek meg, hanem embereket. egy ilyen eset után, ami tisztán látszik, hogy gol, illetve a les is, semmit nem változtatna a videobíro...ugyanis itt nem csalásrol van szo.
ha csalni akarnak, akkor nem így teszik.
-
echterion
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Én értem, mit akarsz mondani, csak úgy tűnik, átsiklasz egy másik nagy tévedésen, erre hívtam fel a figyelmed. Videobíró meg nem lesz, mert akkor a legegyszerűbb mérkőzésbefolyásolási lehetőségük ugrik. Lásd övrebö és társai.
(#1901) hunfatal: Gondolom, arra gondolt, hogy feltámadnak az ukránok és rúgnak még egyet.
-
AMDFan
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Mindenki érti miről van szó. Olvasd el és értelmezd azt amit írtunk. echterion és én is többször leírtuk, hogy kétszer hibáztak a játékvezetők. De azt hangsúlyoztuk, hogy szerencsére úgy alakult, hogy így lett igazságos a vége. A játékvezetőket senki sem menti fel a hibák alól, ezt senki nem írta.
Összességében a játék és a bírók szempontjából az lett volna a legszerencsésebb ha már a lest behúzza a partjelző. A bírók szemszögéből nézve még akkor is jobban jártak volna, ha a gólt megadják, de ebben az esetben meg az angolok savazták volna őket a les miatt.
Viszont ha már a lest nem húzta be a partjelző, akkor a játék szempontjából így lett igazságos a végeredmény, az engem nem érdekel, hogy a bírókat emiatt leszúrják. -
echterion
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Mivel nem adta meg, nem volt érvényes a gól. Mint ahogy les sem volt. A többi csak smafu. Ha a gól miatt reklamálsz, akkor tessék reklamálni a les miatt is.
(#1868) darál0w: Igen, mindkettő nagy hiba volt, ezt nem is vontam kétségbe és egy szóval sem mondtam, hogy az egyik hiba miatt a másik alól felmentést kaphatnak. Csak azt próbáltam jelezni, hogy ha már belemegyünk abba, hogy megadta, nem adta meg, akkor előtte közvetlenül is volt ilyen, így ha azt befújja, akkor az utána következő események be sem következnek.
-
AMDFan
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Nincs ilyen hogy kisebb hiba vagy nagyobb hiba. Ez egy támadás volt, a gólt megelőző 2. passztól elméletileg érvénytelen az egész támadás, így nem kell ezen sírni, hogy gól volt-e vagy sem. Benn volt de teljesen mindegy egyébként mert nem adta meg a bíró.
Átfogalmazva: ha megadta volna a bíró a gólt, akkor az angolok lennének joggal dühösek, mert les miatt meg kellett volna állítani a támadást, ergo az élet igazságot szolgáltatott, egyik csapatot sem sújtotta a két hibás ítélet. Ezt magyarázzuk páran, ezt kell megérteni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Gundelt még én is csípem,de a többi...
közhelyekben beszélnek már idegesítő,lagymatag, zéró beleélés, még sorolhatnám... nem találtak jobbat? 
hunfatal miért baj ha más a stílusa,szabadszájú és van vér kimondani ha vki pl suta? azért mert EB , már vigyázba kell állni? De biztos hogy fel tudna venni komolyságot is...de tőle nem ez az elvárt

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
orulok a spanyol aranynak!

Ebben már legalább 10-0-ra vezetnek!