Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
csendes újonc
Köszönöm a linket!
Korábban nem találkoztam ezzel, mert mindig ugyanazt az írót használtam hozzá. De már mikor azt vettem, akkor is olvastam egy másik, picit drágább modellel kapcsolatban, hogy valaki nem ajánlotta, mert van, amire jelszót tesz - lehet, az NFC-s volt, lehet, az is RFID-ra hivatkozott, erre már nem emlékszem.
Mikor keresgéltem, nekem is szembejött az olcsó kék is, gondolom, egyről beszélünk, én végül olyat választottam, ami kiírja a kártya számát is.
A kék is tesz rá jelszót, és csak azért nem okozott gondot, mert nem próbáltad még másikkal? Érdekes lenne az is, hogy vajon készülékenként változik-e a jelszó, vagy a típuson belül legalább állandó.
Mindenesetre örülök, hogy a flipperrel könnyen törölhető volt a jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest