Hirdetés
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz FreedomHUN #1094 üzenetére
nna, az már jobban hangzik
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz FreedomHUN #1092 üzenetére
Ja, leesett, bocs
De még mindig nem értem optikán hogyhogy csak 50, mikor az kéne legyen az alap.
[kép]Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz FreedomHUN #1086 üzenetére
22? Kerület?
Azt hittem optikán 50 az alap:
"Optikai területen élő ügyfeleink részére 150/50 Mbit/s gyorsaságú internetet biztosítunk, sőt amennyiben a címen elérhető, lehetőség van internet gyorsító opciót igényelni. "Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
gyorsítóval mennyi az up? 100mbit?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
A Flipnél is csökken a 4ezer az áfa miatt?
-
Márton
nagyúr
válasz Remekelek28 #475 üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz yetmanus #261 üzenetére
Ó, nálunk még a spar bejárata mellé is felépítettek egy kis bódét, egy hétig lehetett ott érdeklődni, rendelni.
Persze itt szinte mindenkinek digi vanEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz jaroslav #152 üzenetére
hm, az nem rossz
mert most diginél minden vezetékes belföldi hívásom ingyenes, de a mobil 25Ft,
itt meg lenne vezetékesre díj, de a mobil csak 5ft.
Kalkulálnom kell, jól kitalálták..
De az 50mbites mostani feltöltésemből nehezen engednék 20-ra, főleg 10-reEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
A mobilhívások is 5 Ft/percen mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók