- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Tavaly decemberben vettem SSD-t, kezdeti fellangolas, mar aznap megnyugodtam mikor retek win 7 is bebootol 6 sec alatt. Azota lexartam egeszet meg csak fx-et se tettem fel, es ossze se raktam sajat gepem,hanem haveraba toltam. Tegnap adtam el utso i7-es konfig reszet. Amibe latom most realitast az a sandy kurva jo huzhatosaga 1 szalon,akar 5 ghz is, es el is erkeztunk a lenyeghez. CSak emiatt rakok most ossze sandy eromuvet,h megnezzem es e a sok mhz vegre vmit es sandfroce-os SSD er e vmit. Mellesleg nem ajanlok mast sandforce-on kivul, nezegess tesztet. Nekem 120as van. Remelem 2 het mulva tolhatom FSX-et,de csak par teszt erejeig, ugyse lesz tobbre idom es energiam!!!! Celom sandy-val minimum 4.5 Ghz,de inkabb 4.8-ra hajazok!!!
VGA-bol meg nemtudom mit vegyek...
-
Geryson
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet! Egyrészt 1866-os DDR3-am van, húzva ráadásul 6 giga és keményem töltök, pedig azt hiszem a vinyók sem gyengék. Az SSD erre tuti valamit fog hozni, kizárt, hogy nem.
A legfontosabb viszont azt mondani, hogy elmúlt 7-8 év gépfejlesztése nem hozott semmit, köztük neked sem, az kemény. Ne hülyéskedj már! 3 éve kisgépzeni tudtam Balaton felett közepes grafikával, most PMDG 747-el megyek fizetős sceneryről (ELLX) fizetős sceneryre (pl. KJFK, vagy LHBP) szinte teljesen csúcsra húzott grafikával. Erre mondjam azt, hogy nem fejlődött semmit? És mivel minden hétvégén repülök online, ellenőrizhetően, azt hiszem bizonyítható, hogy masszív FS felhasználó vagyok.
A gond az nálam nem az, hogy nem fejlődött, hanem hogy még mindig van 10 és 15 FPS közötti értékem. De kb. 1 hét és mondom az adatokat, 1000%. hogy lesz változás. Valami tuti! 1.5 milla gépre? Szimulátort építettél?
Nekem olyan 3-4 kilóból megvan minden, hiszen minden régit mindig eladtam. Na, majd mesélek!
Deepdish: Na, örülök, hogy az 580 már tetszik mint VGA. Remélem tényleg jobb választás mint egy 2 GPU-s kari, az lehet tényleg hiba lett volna!
-
AirBooms
addikt
Szia!
Nem is FPS növekedésről beszéltünk, s ha nem sikerül a történet, az nem a te hibádból lesz.
Én arra számítok (egyéb gyakorlati és elméleti tapasztalatra támaszkodva), hogy az SSD-s megoldás a betöltéseket, a textúra utántöltéseket gyorsítja meg. Ugyancsak erre a hivatott a sok fedélzeti ram a VGA-n. Eszem ágában sincs milliókat elverni feleslegesen egyetlen programést, legyen az repülőszimulátor. -
Korcsii
őstag
...csak új engine meg nem jön, és a f@xunk eldurran közben...
Persze én se mondom, hogy bárki is fejlessze a gépét FSX miatt (inkább akkor próbálja az FS2004-et, akinek meg úgy ahogy fut, hát próbálja használni). Én személy szerint 2,5 éve nem nyúltam a géphez (ok, új prochűtő, ennyi), és nem is tervezem az FS miatt. Legalábbis a jelenlegi FSX miatt biztosan nem. Na jó, joy-ok csábítanak, de az más tészta
csak amennyit én mostanában repülök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest