Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
atesz999
üzenetére
Oké, és ezt miért nekem írod?
Bőven 100e ft felett költöttem erre a játékra és még nem is vettem meg mindent ami érdekel, plusz a vr-t is emiatt vettem, szóval ha valaki költött rá akkor az én voltam. Elhiheted hogy nem érdekel a havi párszáz ft kiadás.
Csupán annyit jegyeznék meg hogy a trailer alapján nem sok feljődést látok.
Majd hamegjelenik, kijönnek az első tesztek, akkor visszatérhetünk rá hogy megéri-e vagy nem. Egyelőre én nem látok semmi olyat amiért érdemes lenne megvenni mert többet nyújt a moddolt 2020-nál. -
lo_jo
senior tag
válasz
atesz999
üzenetére
Szerintem itt nem is azzal van a baj, hogy 4 évente újra meg kell venni a játékot, hanem azzal, hogy 10 év support alatt mi játékosok nem azt értjük, hogy addig lesz pl. Bing adat, időjárás, real traffic, stb. streamelve, hanem bugfixeket (amiből egy ilyen kaliberű címnél sosincs elég) és akár ingyenes, akár fizetős kontentet.
Teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyi figyelmet fog így a 2020 kapni és annak milyen eredménye lesz, főleg annak fényében, hogy amikor elvileg a 2020 volt a fókuszban, akkor is jöttek olyan bugok, amik sokaknál konkrétan játszhatatlanná tették az egészet vagy bizonyos módokat, gépeket. Amikor meg 3 év után sokan úgy érzik, hogy kis túlzással ugyan, de félkész jópár eleme az egésznek, akkor 1: mi garantálja, hogy a 2024-ben javítva lesz, 2: mi garantálja, hogy a következő félkész elemre nem a “vedd meg a 2028-at” lesz a válasz.
Tudom, régen ennél sűrűbben jöttek az új verziók, de azok nem live service modelben mentek, márpedig a live service akkor működik jól, ha sokáig kap értelmes frissítéseket és tartalmakat. Így a játékosok sem érzik lehúzásnak. Persze ez részemről is csak spekuláció, mivel még mindig nincs több hivatalos infó az FAQ-n kívül, de teljesen megértem a kételkedőket.
-
andorra
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Tekintettel arra, hogy általában nem szokott ezzel probléma lenni, nekem sem volt soha, így nem tudok érdemben segíteni. Az utóbbi időben rajtad kívül csak egy valakinek volt hasonló gondja. De ahogy ez lenni szokott, kevesen veszik komolyan ezt a programot, ugyanolyan játéknak tekintik, mint az összes többit. Ez abból látszik, hogy bedobnak egy kérdést, jó esetben még választ is kapnak rá, azután szó nélkül eltünnek.
-
andorra
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Nincs ezzel semmi probléma. ez teljesen korrekt amit leírtál, Viszont a metódusnak, bár lehet, hogy jól hangzik sok értelmét nem látom.
A reptereken mindent maximumra állítva, a forgalmat is, döcög a program többnyire. Ha felszállsz már jobb a helyzet. Tehát szerintem a nehéz szituációk a döntők, senkit sem vígsztalhat az, ha az átlag ennél jobb.. Ezért azt tartom célravezetőnek, ha ilyen szituációkat mérsz és mentessz el.
Egy percig sem vitattam, hogy a mérésed hibás volt, csak szertintem téves a következtetés, amit levontál belőle:-) -
andorra
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Természetesen jogod van tévedni neked is.
Én konkrét mentett szituációkban ellenőrzöm az FPS-t és mindíg ezt tekintem mérvadónak. Mérhető különbség van a Win7 RC 64 bit javára még a Vista 64 bithez viszonyítva is, pedig abban egyetértés van FSX fórum-körökben, hogy a Vistán jobban fut az FSX mint XP-n, különös tekintettel néhány kiegészítőre. -
DeepDish
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Kiegeszito alatt gondolom dx10-es patchet ertesz es nem kiegeszitot!!

En meg nemtudok semmit se,pedig vannak ismeroseim es sp1-rol is informaltak joval hamarabb,de dx10rol meg semmit se tudok!
Mennyire megbizhato a te forrasod?
Amiket lattam regebben dx10es kepeket, persze nem ingame kepek voltak,hanem photoshop,ha tenyleg olyan lesz le a kalappal !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bekékült a Pixel 10a
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Elnézést a reklámért.