- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pateszi
csendes tag
válasz
pusi1981 #11205 üzenetére
Eddig két Thrustmaster joyom volt, sajnos mindegyik hamar tönkrement.
Fogásra nagyon jók, kényelmes a használatuk, ez alapján ajánlanám.
Az első még garanciaidőn belül romlott el, azt kicserélték, a második kevéssel a garancia után, így azt buktam. Semmi extrém igénybevételnek nem voltak kitéve, normálisan játszottam velük.
Mindkettőben egy potméter romlott el.
X52 -t azóta sokkal többet használtam, semmi baja. -
Bundee69
tag
válasz
pusi1981 #11170 üzenetére
Szia, Nekem is x52 Pro-m van. Ez nem használt, de nálam is vannak problémák. Több mint valószínű, hogy szoftveres. Nemrég raktam fel a legújabb drivert és azóta csinálja. A jelenség az, hogy az egér kurzor egyszer csak elkezd ricegni és aztán csak magától elindul felfele. Ha kicsit megmozgatom a thrust-on a kis joy-t az egér gombnál akkor abbahagyja, de ha egyszer már elindult, akkor hiába mozgatom már, mert csak egy restart használ.
-
Cypresss
senior tag
válasz
pusi1981 #11176 üzenetére
Nem akarom még én is szívni a véred, gondolom most van elég bajod, de van egy mondás, ami valahogy így hangzik: "túl szegény vagyok, hogy olcsó és használt terméket vásároljak".
Egyszer én is vettem használt hardwaret, azóta csak újra adok ki pénzt.
(#11178) Jorus: : Sajnálom.
Én megyek holnap is, IVAO-tagoknak és spottereknek lesz egy maihoz hasonló program. Állítólag 90-en leszünk.
Lehet ki kellene költöznöm vasárnap estig, hogy semmiről se maradjak le, de közben NFL-rájátszás, családi program, meló. Rohadt kevés a napi 24 óra...
-
RCH663
aktív tag
válasz
pusi1981 #11170 üzenetére
Ezzel téged kicsit át@#$&ak. lehet meg lehet javítani de nem biztos. Szét kell szedni, és ellenőrizni a kábeleket először, zárlatot keresni. Gond lehet akár az usb, akár a joyt bekötő ps2 szerű kábel, lehet meg lettek tépve, vagy a joy nyakába töröttek meg a drótok, esetleg valaki adott a hancur botnak egy kis inni valót. Ha van affinitásid, meg gyakorlatod, nyugodtan kapd szét, ha nincs, és pár napig kiborod nélkûke, és pesti vagy, akkor megnézem neked. Szervízbe szerintem nem éri meg, mert az árral együtt több lesz a javitás, mint ha vettél volna egy újat, és hónapokig is eltarthat. Ha tudod, akkor vidd vissza az eladónak, és kérd a pénzed, már ha nem jelezte hogy hibás. Ha jelezte, vagy úgy hirdette hogy "ahogy van" akkor nem élhetsz követeléssel.
sent from mobile
-
-
RCH663
aktív tag
-
djfules
tag
válasz
pusi1981 #11122 üzenetére
Elnézést de nem bántásként mondtam, vettem hogy nem te ültél bal oldalt ezért voltam kicsit nyers, mert ha az az "oktató" volt tőle azért jobbat várna az ember és a magyarázata is béna volt....
ó én sem vagyok profi de már rég rontottam el a landing-ot... de aláírom hogy ott adrenalinnal tele nehéz oda figyeli, de ha odafigyelsz egy két dologra nem lehet elrontani. Teszem azt ha oda figyelsz a sebességere az nagyon fontos ne 200 csómóval ess a küszöbre, az ILS-t mindig alulról kell elkapni és a futómű fékszárny legyen leszállási kofigban így egyenletes sebességgel tudsz süllyedni. Ilyen sebességnél a kormányfelületeknek már nincs akkora hatásfoka ezért gyors és nagy kitérítéssel kell irányt módosítani, erre mondják -meg a videókon is látszik - , hogy rángatják a botot...
-
-
cintula187
addikt
válasz
pusi1981 #11117 üzenetére
Akkor én ha lehet megint inkább kollegával és nem oktatóval akarok beülni. Múltkor is behuppantunk Rudival elsőre.
- repültetek már?
- hát így jah FSXben.cold&darkból életre keltettük a 737 et és már mentünk is. Mint a valóságban, sose találkozott együtt a 2 pilóta de tudta mit merre kell és ment is a gépezet.
Ígyekszem bemagolni vagy kinyomtatni checklistet airbushoz.
-
Geryson
addikt
válasz
pusi1981 #10986 üzenetére
Az X52 az egy nagyon jó cucc, jó páran használják itt is. Egy picit "furcsa", hogy szarv helyett bottal repülsz majd nagygépet, de ez részletkérdés.
Bármilyen joy-t is veszel, a lényeg, hogy legyen rajta (azt hiszem) Z-tengely, azaz a botot tudd csavarni is, ezzel tudsz majd a szél ellen kormányozni a függőleges vezérsíkon.
-
Asbee
veterán
válasz
pusi1981 #10979 üzenetére
Microsoft Flight Simulator X tweak, avagy szellem a gépben Igazán jó, sosem lesz, ilyen az addon
-
Korcsii
őstag
válasz
pusi1981 #10964 üzenetére
Ahogy írja is: uiautomationcore.dll
A win7 nem szereti a sajátját, ezért a vista-ból valót be kell másolni az fsx mappájába. Keress rá google-n, biztos letölthető pár helytől (vagy kérj meg vista-s ismerőst, hogy küldje el a c:/windowss/system32(?) mappájában lévőt, vagy végső soron mi is el tudjuk küldeni valamilyen úton-módon).
-
Korcsii
őstag
-
Geryson
addikt
válasz
pusi1981 #8509 üzenetére
Billentyűt mindenképpen, ez nem is kérdés.
Bemész egy nagy műszaki bevásárlóközpontba és megnézed, megfogod, megrángatod.
Igazából nincs olyan, hogy alap tök jó joy és 5.000 Ft, mindenkinek más az optikai ízlése, a minősége meg ezeknek ebben az árkategóriában szerintem se nem extra, se nem szemét.
Példának okáért a fiamnak 2.000 Ft-ért vettem és tökéletesen megy. Tépi, üti, repül vele IL-2-őt és működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Metal topik
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest