Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
andorra
üzenetére
Hát én nem akartam mindenáron FSX-et használni, etalonnak meg végképp nem mondanám legalábbis számomra, meg amit én csinálok az FS-el biztos nem az a másik meg az, hogy tudtam mennyire brutális gépigénye van. Egyszerűen amúgy is gépet akartam cserélni akkor már legyen olyan amivel lehet FSX-ezni. 10 éve FS9-et használok azon kívül hogy előjönnek a nyűgjei szépen lassan semmi gond nincs vele. Egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy mi az oka az alacsony FPS-nek ha a processzor meg a ram alig van kihasználva. Az is lehet hogy a VGA kevés hozzá...abból viszont már nem veszek újat az FSX kedvéért. Szóval ha valaki meg tudja mondani hogy milyen számítástechnikai oka van annak, hogy alig használja a ramot meg a processzort a program annak nagyon örülnék.
-
Cypresss
senior tag
válasz
andorra
üzenetére
Szerintem mindenki tisztában van az FSX korlátaival, a rosszul optimalizált motorral, a program egyéb hiányosságaival.

Nálam egyébként i7-es a proci, és maxon vagy az alatt eggyel vannak a csúszkák. Na nem mondom, hogy nem volt munka vele amíg eljutottam egy normál FPS értékig. Kellett az optimalizáláshoz kb két hét és néhány átvirrasztott éjszaka, de megérte.
[Erre] pedig:
Honnan vetted ezt? Jelenleg is három monitort használok full screenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest