- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
Bocsánat, hogy csak most írok, de bicó túrán voltam a hosszú hétvégén.
Én kifejezetten a hangsebességkor megjelenő lökéshullámokra gondoltam, ami az áramlás leváláshoz vezet a lapát felső oldalán (Te csak megváltozásról írtál). Tehát megszűnik a felhajtóerő (jelen esetben a húzó vagy tolóerő). Ez még fontos és nem emlékszem rá, hogy olvastam volna az írásodban, ezért írtam a "majdnem"-et.
Az amit küldtél nem rossz. Ha van még ilyen anyagod akkor jöhet
.
A pilóta jogsi szintet meg hagyjuk. Arra elég, hogy az ember botoljon. Igaz is nekünk fotelpilcsiknek ez bőven elég.
Ja és még valami, felőlem részecske szintre is lemehetünk. A diplomámat pont hajtóműből írtam.
-
Colos1
őstag
"Kezdjünk szívótér nyomást is magyarázni, meg egyebeket?"
Igen, engem ez érdekelne a legjobban, csak hogy egyáltalán tudjam, hogy pontosan mi ez. Ezt amúgy nem tudtam, de most repülés közben figyelgettem, és úgy következtettem ki, hogy a throttle kar a szívótér nyomást változtatja, a prop RPM meg a motor fordulatát. Most néztem, vízszintes repülésnél a sebesség szempontjáéból tökmindegy, hogy a throttle 70 vagy 100% -on van. Emelkedéskor már nem
Gondolom a szívótér nyomása egyenes arányban áll a hengerbe kerülő üzemanyag mennyiséggel, így a motor nyomatékával, és hőterhelésével. A prop RPM meg egy klasszikus gázkar, amivel a fordulatszámot lehet változtatni, illetve ha olyan a gép, akkor változik az állásszög is
Amúgy jó a leírás, 2 év után az FSX -ben lévő P51 -el tudtam repülni 20km -t anélkül, hogy elkezdett volna döglődni a motor
Viszont még mindig nem értem azt a gépet, mert amit letöltöttem hozzá, azzal nincs ilyen gond
Ahhoz amúgy van egy 71 oldalas PDF dokumentáció, de mindig legyintettem, hogy minek túlbonyolítani...most már tudom. Megyek, repülök is egy kört
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest