- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
válasz
cintula187 #8360 üzenetére
National Geographic
Legikatasztrofak.
Hat nem tudom a kaja az nagyon finom volt, persze alig tudtam enni mert tok ideges voltam a repulestol... a filmvalasztek volt gaz keves monitor es nem valaszthatsz egyenileg... a felesegem szolt hogy mostmar inditsanak el egy masik filmet... szoval erdekes..
Bar engem nem nagyon kotott le egy film sem, mert altalaban romantikus filmek mennek....
Egy ismerosom meg azt mondta aki nagyon sokszor repult hogy a Condor meg rosszabb mint az AB.... izlesek es pofonok .... ott meg a kaja szar.... es megrosszabb a szemelyzet...
pl innen No.-bol nem sok valasztas van.. kb. ketto... aki arra fele megy, es nem horror arakon dolgozik... Air Berlin es Condor....Egyebkent meg pontosak voltak, szoval ugy nagy panaszra semmi ok, alatt meg latod en mit tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest