Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Logitech... nálam G940 van, amit már rég nem gyártanak, helyette megvették a Saitek-et és az általuk réges-régen kifejlesztett általad említett két típust forgalmazzák. Amik persze már bizonyítottak rengeteg szimmernél, itt a topikban is. Sőt, így legalább nagyobb eséllyel támogatják alapból.
Viszont az elmúlt időben kijött jó pár másik yoke is, amit érdemes lehet megfontolni
X-Plane alapítótól összehasonlítás:
[Brunner CLS-E NG, YoKo Plus, Honeycomb, and Logitech]
[Honeycomb Yoke Overview and Demo]
Hogy melyiket mennyire támogatja az FS2020 azt passzolom - emiatt érdemes lehet várni.ui: én, aki hasonlóan sokat repült az elmúlt időben, inkább várnék a vásárlással, hogy mennyire lesz tartós a fellángolásom - igaz a G940-nel semmi bajom, teszi a dolgát, csak hát ugye nem yoke
-
sheep
addikt
válasz
wollnerd
üzenetére
Ezt szerintem neked kell egyedül eldöntened hogy megéri-e. Nekem pl. egy Thrustmaster Warthogom van, az sem volt olcsó, de mivel sokat repszimezek ezért nekem megérte.
Az x 52 nagyon jó univerzális cucc, nekem is volt vagy 5, ár/érték arányban nincs jobb, a yoke meg leginkább a polgári gépekhez van, máshoz nem igazán jó, ehhez képest viszont elég drága.
Én azt mondanám ha teheted próbáld ki valahol hogy mennyire más egy hotas, és ha annyival jobbnak érzed akkor vegyél. Én mondjuk simán használom a warthogot az x-plane 11-ben a Boeinghez, vagy dcs-ben a Minyóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HAVN HS 420 VGPU Black - Prémium minőség
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest