Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

válasz uRSul #11709 üzenetére

Röhej, de jobban élveztem, mint egy cockpit belsőt. Egész más perspektíva egy PB traktor.
    Főleg a fizikai része; érzed ahogy neki feszül a 60 tonnás gépnek, remeg minden porcikájában hogy végre kimozdítsa a nyugalmi állapotból. Közben a gép farka valahol a messzi távolban van, és miközben gépészkedsz hogy a megfelelő helyre told ki a gépet, a két hajtómű az arcodba tol kb 140 decibelt, ami után úgy érzed magad, mintha egy 3000 wattos hangfal előtt álltál volna két órán keresztül. Kis túlzással tényleg zsigerig hatoló élmény volt. :K :R

Programok: én a reptér sajtóosztályától kapok minden infót (Airportal, IVAO, Vatsim, napi és hetilapok, tévék, rádiók is velük dolgoznak). Ehhez fent kell lenni a sajtólistájukon, amit úgy tudsz elérni, hogy valahová (lehet print vagy online média) rendszeresen publikálsz.
    Vannak ezenkívül egyénileg szervezett programok is, ehhez nem árt az ismeretség és jellemzően nem is szeretik ha megosztod az ott készült képeket, videókat. Itt a saját célra történő felhasználás a lényeg. ;)

(#11713) Korcsii : Remélem már megérkezett. ;]

#11716) wd.taz: :C

(#11719) Korcsii: Ha scenery akkor Ultimate Alaska X, ha pedig gép, akkor valamelyik régi madarat választanám.

Vannak ám érdekes hírek az oldalon: [link] :C :C :C

Az első képen van egy pricless részlet: [link]

• Korcsii

őstag

válasz uRSul #11709 üzenetére

787 első nap a sajtóé és az öltönyösöké volt/lett volna. Második nap volt airportal + IVAO + EEP VA + aki még tudott (VACCHUN-ból is láttam pár embert, bár ők lehet félig BUD színekben indultak :) ).

IVAO/EEP-ről nincs infóm, gondolom az aktívabb tagok voltak ott.

Airportalról szintén az aktív közösség volt, nekik van belső fórumuk (a "kékeknek", azaz a spotter csoportba tartozóknak, aminek van pár feltétele - legyél kint sokat, legyen elég képed airliners.net és hasonló oldalakon, stb). A380-nál is ők jutottak be a betonra a sajtó mellett. Most kivételesen meghívtak 10 aktív, de nem sportter tagot is (mondjuk első 8-nak volt hely, de ha jól tudom végül ilyen-olyan módon mind a 10-en ott voltunk :D), plusz facebook-on kisorsoltak még 3 "belépőt" a lájkolók között.

A többi módról Cypresss tud többet. ;)

Új hozzászólás Aktív témák