- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Bundee69 #10931 üzenetére
Na megnéztem, tényleg nekem is Flightsim Store-os és tényleg ott az új link, amikor belépek a megrendeléseim közé. Tehát akkor már szedem is. És akkor az Overdrive az tuti az (tehát ott nincs többféle verzió?), amit belinkeltél?
És akkor a REX-et (a régit) fel sem kell tennem mégsem?
-
Geryson
addikt
válasz
Bundee69 #10931 üzenetére
Én már nem is tudom, hogy hol vettem az az igazság. Ha virágbolti, az baj?
Viccet félretéve most válaszoltak végre a REX fórumban, hogy kell nekik a verziószámom és akkor átraknak abba a topikba, ahol le tudom tölteni. Ezt mondjuk valahol sajnálom, mert nekem most nincs fent és csak azért teszem fel ezek szerint, hogy kiszedjem és utána gondolom úgyis törölni kelll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest