Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Azt én is, még csak agyalok, hogy mit, hogy kéne
Nem lesz valami bonyolult, olyasmit képzeltem el, mint egy autó középkonzolja (vékony, inkább magas valami), talán az alsó részében beleapplikálom a 2 throttle quadrantot (tudom, nem fog semmire sem hasonlítani, amolyan hibrid lesz...), aztán az egészet talán akusztikai szövettel leburkolom azt jónapot
Így könnyedén tudom elpakolni, ha épp' nem repülök (panellakás nem jumbo cockpit
) Azért agyaltam a netbook ,,agy'' megoldáson, mert az ráapplikálnám erre a tokra, és így nem az USB kábelekkel kéne bohóckodni, hanem csak táp és lan csatlakoztatással le lenne tudva az egész. Ki tudja, talán még egy későbbi toldáshoz is jó lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Call of Duty: Black Ops 7
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DJI topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem lesz valami bonyolult, olyasmit képzeltem el, mint egy autó középkonzolja (vékony, inkább magas valami), talán az alsó részében beleapplikálom a 2 throttle quadrantot (tudom, nem fog semmire sem hasonlítani, amolyan hibrid lesz...), aztán az egészet talán akusztikai szövettel leburkolom azt jónapot
) Azért agyaltam a netbook ,,agy'' megoldáson, mert az ráapplikálnám erre a tokra, és így nem az USB kábelekkel kéne bohóckodni, hanem csak táp és lan csatlakoztatással le lenne tudva az egész. Ki tudja, talán még egy későbbi toldáshoz is jó lehet