Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
aviator
üzenetére
Amúgy egy vélemény az, hogy az ATI kártyák képe szebb, jobbak a színek. Sokáig csak nvidiám volt, aztán pár ATI-m, aminek már akkor szebb színe volt, de bemagyaráztam, hogy csak képzelem. Aztán lett megint nvidiám (8800GTS512), fakóbb színekkel. Aztán volt szerencsém megint egy ATI-t szerezni, úgyhogy most HD4870-em van, és igen, ennek is szebbek a színei. Mást én nem vettem észre, szerintem már nagy eltérések nincsenek átlagos felhasználók számára. 1-2 FPS nem a világ, itt már inkább csak fogyasztás, melegedés, zaj lehet a behatároló. Nekem az 512 VRAM zavaróbb, mint 1-2 FPS itt-ott
Ezért agyaltam a váltáson egy 1 gigásra, de most egyelőre marad. Nyomok élőben egy Helsinki-Tokyot ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezért agyaltam a váltáson egy 1 gigásra, de most egyelőre marad. Nyomok élőben egy Helsinki-Tokyot ;-)