- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pontos útbaigazítás, a topikot zárom.
-
Brehmem
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a Flickr accountomat upgrade-lni Pro-ra. A rendszer ezt sehogy sem akarja. Van yahoo id-m is, ott már töröltem a metódusokat és a Flickr-ből újra hozzáadni ahogy a faq javasolta de semmi. Sem a PayPal sem a közvetlen bankkártya használata sem hozott eredményt, ahogy a utolsó lépcsőhőz a fizetéshez érek a következő üzenettel találkozom:
An error has occurred
There is an error with the payment method information. Please check the information and re-enter it or use another payment method. If the problem persists, please contact Customer Care.Próbáltam már más bőngészővel is - semmi. A kártyát és a paypal-t is szoktam használni gond nélkül tehát az adatok stimmelnek. A yahoonak küldött mailre még nem jött válasz (jó pár napja) tehát nem kapkodják el.
Aki végigjárta az utat és esetleg sikerrel járt kérem ossza meg velem a megoldást.
Üdvözlettel
Aktív témák
- Formula-1
- Metal topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házi erősítő építése
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest