- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Brehmem
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a Flickr accountomat upgrade-lni Pro-ra. A rendszer ezt sehogy sem akarja. Van yahoo id-m is, ott már töröltem a metódusokat és a Flickr-ből újra hozzáadni ahogy a faq javasolta de semmi. Sem a PayPal sem a közvetlen bankkártya használata sem hozott eredményt, ahogy a utolsó lépcsőhőz a fizetéshez érek a következő üzenettel találkozom:
An error has occurred
There is an error with the payment method information. Please check the information and re-enter it or use another payment method. If the problem persists, please contact Customer Care.Próbáltam már más bőngészővel is - semmi. A kártyát és a paypal-t is szoktam használni gond nélkül tehát az adatok stimmelnek. A yahoonak küldött mailre még nem jött válasz (jó pár napja) tehát nem kapkodják el.
Aki végigjárta az utat és esetleg sikerrel járt kérem ossza meg velem a megoldást.
Üdvözlettel
Aktív témák
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest