- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Pontos útbaigazítás, a topikot zárom.
-
Brehmem
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a Flickr accountomat upgrade-lni Pro-ra. A rendszer ezt sehogy sem akarja. Van yahoo id-m is, ott már töröltem a metódusokat és a Flickr-ből újra hozzáadni ahogy a faq javasolta de semmi. Sem a PayPal sem a közvetlen bankkártya használata sem hozott eredményt, ahogy a utolsó lépcsőhőz a fizetéshez érek a következő üzenettel találkozom:
An error has occurred
There is an error with the payment method information. Please check the information and re-enter it or use another payment method. If the problem persists, please contact Customer Care.Próbáltam már más bőngészővel is - semmi. A kártyát és a paypal-t is szoktam használni gond nélkül tehát az adatok stimmelnek. A yahoonak küldött mailre még nem jött válasz (jó pár napja) tehát nem kapkodják el.
Aki végigjárta az utat és esetleg sikerrel járt kérem ossza meg velem a megoldást.
Üdvözlettel
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Starlink
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest