- Egy korszak vége
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz 590227 #22637 üzenetére
Akkor sajnos 2 lehetőség van, hogy segíteni tudjak, de ezt a kérdést rövidre kellene zárni...
1. Az SSDOK téved a BIOS verzióját és dátumát illetően
2. Nem jó alaplapot linkeltél, mert Te korábban ezt a deszkát linkelted, én meg csak ugyanezt, csak a Magyar supportotn: [link]
Na most ha ez igaz(azaz valóban ilyen alaplapod van), akkor ott a legújabb BIOS jóval újabb és a mostani meg nem is létezik [link]
(Ez a legújabb BIOS)Amíg ezt a 2 kérdést nem zárjuk rövidre, addig ne is kérdezz, mert felesleges...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz 590227 #22621 üzenetére
Ennek az elemhez semmi köze, inkább ahhoz, amit korábban írtam...
Intel SATA2 porton, Intel AHCI driverrel vs. ASMedia SATA3 porton ASMedia driver-elMost már csak annyit kellene tenni(amit kérünk is mindenkitől), hogy az ezzel a proval, és ilyen módon(1. pont) mért eredményt beteszed(írtam miért fontos(sokan mai napig rosszul mérnek...).
UI: Én fejlesztem az SSDOK-t, de ez a BIOS csúnyán fostalicska, szóval valami havernak szólni(aki tényleg ért is hozzá) és lefrissíteni a BIOS-t, mert ez egy kupac xar... És tényleg vedd komolyan, mert ha tényleg arról a deszkáról van szó, akkor a CPU-t sem kezeli rendesen a BIOS(meg egy valag egyéb dolgot sem) és az az egész rendszered teljesítményére és stabilitására kihatással van. (23. éve vagyok a szakmában, nekem elhiheted...)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
xuldar
addikt
válasz 590227 #22602 üzenetére
A leírásban az van, hogy 4db SATA2 és 2db SATA3 port van az alaplapon, így kizárásos alapon a sötétkék portba dugd az SSD-t, ami az alaplap sarkán van. A kettő közül a kisebb sorszámút válaszd.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz 590227 #22590 üzenetére
Valószínűleg az alaplapodon nem csak SATA3 portok vannak. Ezek általában különböző színűek, próbáld ki másik színű SATA portra kötve az SSD-t. Ha meg vannak számozva, akkor a legkisebb sorszámúra csatlakoztasd.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bobalazs
nagyúr
válasz 590227 #19620 üzenetére
Ha a tápod jó, alaplap hiba kizárva, nincs túlhajtás,tuning, és más gépben sem kelthető életre, akkor annak annyi, béke poraira. Mikor már biosba se látni, akkor az már rég rossz.
(#19622) Askformore Rendben van, hibernation-t nem tudom akarattal kapcsoltad e be, van aki ki szokta kapcsolni. A sebességgel nincs gond szerintem. Talán sequential read lehetne magasabb kicsit.
(#19623) Nem tudom hogy miért írja, de amíg sata 3 sebességgel megy, nem fordítanék neki nagy figyelmet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest