Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
spiritex #1574 üzenetére
Intel 520-ra gondolsz? Ezzel hál istennek semmi gondom nem volt. Csak a régi 40 Gb-s intel x25-v szórakozott a régi gépbe. Egyíébként gigabyte vezérlő szebbnek tűnik mint az ICH9. Sőt az tünt fel ezen a lila satán gyorsabban felmásolta a wint mint mikor narancson volt!
Más: Felraktam SSD-re a diablo 3-at pillanatok alatt indul és nincs kezdeti szaggatás mint mikor vinyóra volt telepítve! Királyság az SSD
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #1574 üzenetére
Elmesélem a durván amatőr hibámat is, ami miatt szívtam, és kínlódtam fél órát feleslegesen. Felment a Win7, de amikor a vga legfrisebb driverét felraktam, és restartolt a gép, a Win7 boot képernyője után csak nagy feketeség fogadott. Safe mód, driver le, régebbi verzió fel, restart, ugyanaz. Megint Safe mód, ez a driver is le, mellé kapott cd-ről driver fel, és a legnagyobb megdöbbenésemre most is fekete volt a képernyő. Na ekkor ültem le a székre... Gondolkodtam, hogy mi lehet, mert a másik SSD-men ment minden ugyanezekkel a driverekkel. Aztán hirtelen megvilágosodtam. A kép a plazma tv-n volt... No comment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest