- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
King Unique #48610 üzenetére
köszi szépen a részletes választ neked is. azóta pár hsz lepörgött, kicsit árnyaltam. amiket írsz, nyilván mind helyes, de a legtöbbel tisztában voltam, kicsit csapongva fogalmaztam, de a 900MB/s-nek meg kéne lennie, ez a konklúzióm.
ezzel együtt is, valami kutya el van ásva. egy 2019-es attom van csak, mert új portablet már nem találok, installert meg nem használok. az atto elhasal a vége fele, de ebben - crashig legalábbis... - jönnek a szintetikus számok. friss cdm meg nem mér semmit, valami nekem akkor sem kerek, 20 perce ülök az üres mérés felett.
win 10 másolás is, ahogy írtam, teljesen konzisztens. azt gondolom, hogy minden összetevő támogatja a 10Gpbs-t, a portok tuti, az OS-ek és a hardverek is - kivéve, hogy a kábelt még igyekszem kizárni. így viszont csak az Orico vezérlője maradna. ez meg akkor ennyi valószínűleg. kár.
(kábel kérdésben, lényeges, hogy USB 3.2 Gen 2 = USB 3.1 Gen 2, ezzel tisztában is vagyok, kabaré, amit az USB-vel műveltek mostanában)
Graphics:
köszi. amit elsőre találtam, ott mindhárom méretre 1800/1800-at írt, ezen elegánsan átléptem, pedig baromság, a 1500/1000 már reálisabb (de az SSD szempontjából szerintem az is több, mint 640MB/s-t kéne kiadjon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged