-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az SSD, de főleg a felhasználó halála a folyamatos vizsgálgatás, hőmérséklet nézegetése, lassan már a sata tipusoknál is. Igaz nekem az első SSD Intel 520, az meg nem is mutatja a hőfokot, így erre az értékre rá se szoktam nézni a többinél sem. Amikor megveszem az SSD-t letesztelem, ha normálisak az értékei, onnantól kezdve nem nagyon tesztelgetem, ill. de, rakok rá lapátnyi oprendszert és használom. 4-5 éve még nagy divat volt kímélni, optimalizálni az SSD használatot, ma már optimalizálni is csak annak érdemes, aki tudja mit csinál vele, de ezeket a milisecundumokat, ami sebességben nyerhető, úgysem fogjuk érzékelni.
Ha valami jó, azt értelmetlen folyton vizsgálni, majd jelzi ha valami baja van. Ha meg valaki Winnel szennyezi be az SSD-jét, annak már úgyis mindegy....
(arra már ki sem térek, hogy van, aki hangokat is hall az SSD-ből)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-