Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
HIJ
őstag
Üdv!
Van nekem egy régebbi MSI EX610 -es laptomom. Úgy gondoltam, hogy teszek bele egy SSD -t, h kicsit gyorsabb legyen, viszont most látom, h a BIOS -ban nincs AHCI kapcsoló. Ez nagy gond? Win7 menne rá...
-
HIJ
őstag
válasz
kungzi
üzenetére
En a minap frissitettem egz vertex3 at. Az OCZ honlajan van egy ISO file amit vagy cd/dvd re vagy pedig egy szinten ott megtalalhato segedprogival egy pendrive ra kell felmasolni es arrol bootolni... Bar nekem nem veszett adatom, gondolom egy ghost isot vagy valamilyen mentest nem art csinalni.
szerk: megeloztek egy kicsit reszletesebb leirassal

-
HIJ
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Az Intel -be van. A biosba meg nem turkálok, mert új a lap és vmi nem stimmel vele. Kikapcsoláskor nem kapcsol ki, csak pörög tovább minden és megpróbál újraindulni. Csak tápkapcsolóval tudom kikapcsolni utána meg minden BIOS beállítás fail safe, szóval majd visszaviszem és utána szórakozok csak a BIOS -al...
-
HIJ
őstag
sziasztok!
Van nekem egy Vertex3 -om, amin 2.15 FW van. Az lenne a kérdésem, hogy van e értelme frissíteni a 2.22 -re. Illetve hogy a legcélszerűbb frissíteni, ugyanis ezen van az OS...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest