Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
HIJ
őstag
Üdv!
Van nekem egy régebbi MSI EX610 -es laptomom. Úgy gondoltam, hogy teszek bele egy SSD -t, h kicsit gyorsabb legyen, viszont most látom, h a BIOS -ban nincs AHCI kapcsoló. Ez nagy gond? Win7 menne rá...
-
HIJ
őstag
válasz
kungzi
üzenetére
En a minap frissitettem egz vertex3 at. Az OCZ honlajan van egy ISO file amit vagy cd/dvd re vagy pedig egy szinten ott megtalalhato segedprogival egy pendrive ra kell felmasolni es arrol bootolni... Bar nekem nem veszett adatom, gondolom egy ghost isot vagy valamilyen mentest nem art csinalni.
szerk: megeloztek egy kicsit reszletesebb leirassal

-
HIJ
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Az Intel -be van. A biosba meg nem turkálok, mert új a lap és vmi nem stimmel vele. Kikapcsoláskor nem kapcsol ki, csak pörög tovább minden és megpróbál újraindulni. Csak tápkapcsolóval tudom kikapcsolni utána meg minden BIOS beállítás fail safe, szóval majd visszaviszem és utána szórakozok csak a BIOS -al...
-
HIJ
őstag
sziasztok!
Van nekem egy Vertex3 -om, amin 2.15 FW van. Az lenne a kérdésem, hogy van e értelme frissíteni a 2.22 -re. Illetve hogy a legcélszerűbb frissíteni, ugyanis ezen van az OS...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest