Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Na meglett az SSD, és mit mondja, tetszik.

Köszi mindenkinek a segítséget.

-
RootRulez
félisten
Oksa, köszi!

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha minden igaz, ma kapom az SSD-t. AHCI-t kapcsoljam be igaz? Win7x64-már van hozzá driver lapból? Vagy előbb másoljam az drivert pendrive-ra? Alaplap CD-n van, igaz?
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bár attól nem félek, hogy egyhamar telepakolom...

-
RootRulez
félisten
Akkor ma már nem kell ilyenekkel foglalkozni, hogy szabadon hagyjak rajta területet...
Akkor kb a 96GB-os lesz, mert +3K-t megér...
Köszi mindenkinek a segítséget!!
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De nem úgy van, hogy az élettartamért vagy vmi miatt jó az SSD-nek, ha xx%-ot szabadon hagyunk (mondjuk az tuti nem 50%
)Nekem megy faszán a Delphi 7 Win7 x64-en.

-
RootRulez
félisten
Komolyra fordítva a szót,
Vannak konkrét áraim:
22.200-ért Samsung 64GB-os SSD vagy
25.100-ért Kingston 96GB-os SSD?...
Azért ez a 25 már közelebb van a lélektani "majdnem 20+-hoz, mint a 29.400 volt...
-
RootRulez
félisten
Köszi mindenkinek, mérlegelek...
Lehet módomban fog állni 25K-ért beszerezni a 96GB-osat... Akkor viszont kb. eldőlt...
-
RootRulez
félisten
Nem tudom...Morfondírozok rajta... Rendszernek (Win7 x64) a 64GB-os is bőven elég lenne... Bár ez a 96GB-os a 30K-ért cserébe KIT-es cucc, azaz van hozzá mindenféle sallang (ami reálisan nézve szintén fölösleges, de érvnek jó)
...
Ez amúgy is olyan lélektani dolog, hogy a 64 gigás 20K, míg a 96-os meg 30K... És én azért gondolkodtam el, az SSD-n mert már 20K-ért kapnék nekem valót, és most mégis egy 30K-son gondolkodom...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
SSD-n töröm a fejem a rendszernek. Lenne két kiválasztottam, a belépőszintben (20+K-s kategória)
Kingston SSDNow V100 64GB
Samsung 470 Series 64GBUgyanannyiba kerülnek (22.200Ft), ugyanannyi rájuk a garancia, melyik éri meg jobban?
A Samsung mellett szól, hogy van raktáron, ahonnan venném.

Aktív témák
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)