Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
jeni
félisten
230000 Ft-ért már nem érné megvenni,mert akkor ott a OCZ Vertex 3 pont most annyiért megkapod.
Nem hinném ,hogy oda adná 170000 Ft-ért,mivel a bolt aranyárban méri az OCZ-t.Agility 3 120GB tökéletes lenne neked jó cucc. Én se mertem megvenni a 60Gb ketyerét,inkább egy 120-s vettem. A 90-s meg nem éri megvenni.
-
jeni
félisten
szerintem ne vegyél SSD-t ha "Rohadt smucig állat vagyok"-mondod magadról !
ha gond a 23000 Ft OCZ Vertex 3 120 GB-ra főleg egy sata 3-s lapod van és egy sata 2 -s SSD-t akarsz venni ! - és egy 18000 Ft-s 120Gb szeretnél venni és már nyavalyogsz egy 60Gb SSD-re,hogy milyen drága az már!
Amúgy az OCZ Vertex 3 nagyon jó cuuc és adnak mellé egy lefogató keretet.
de elég a 60GB ha mást nem telepítesz rá és nem tartasz attól,hogy betelik majd.Ha vettél egy jó lapot 30000 Ft-ért akkor ha kevés a pénzed miért nem vettél egy 15000 Ft-os lapot inkább,akkor nem volt gond a 30000 Ft-s lap megvétele?
furcsa két lábú állat vagy,mondom én.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de a te döntésed mit és milyet veszel? -
DeFranco
nagyúr
Te most tulajdonképpen mit akarsz? Legitimálni a döntésed, vagy tanácsot?
Ha tanácsot akarsz, akkor azt tanácsolom, egy elavult, rövid garis szirszart ne vegyél meg olcsóért, hanem vagy vegyél egy kisebbet, jobbat, vagy áldozz rá többet, és vegyél egy azonos méretű jobbat.
Ha egy éven belül lecseréled, akkor vegyél vertex2-t, de akkor meg minek vagy itt?
-
DeFranco
nagyúr
Vertex 3 23k 3 év gari [link]
Samu 830 26,5k 3 év gari [link]
Hol láttál vertex 2-t? Boltban? Ha használtan, már bukott is a mutatvány. Ha újonnan, akkor a 2 év gari miatt már bukott is a mutatvány. Ha nincs pénzed, akkor mire nem elég a 64 GB? 15k Mindenre elég a 60 GB. Már bukott is a mutatvány.
Ne vegyél vertex2-t. Szerintem.
Aktív témák
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)