Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
jeni
félisten
230000 Ft-ért már nem érné megvenni,mert akkor ott a OCZ Vertex 3 pont most annyiért megkapod.
Nem hinném ,hogy oda adná 170000 Ft-ért,mivel a bolt aranyárban méri az OCZ-t.Agility 3 120GB tökéletes lenne neked jó cucc. Én se mertem megvenni a 60Gb ketyerét,inkább egy 120-s vettem. A 90-s meg nem éri megvenni.
-
jeni
félisten
szerintem ne vegyél SSD-t ha "Rohadt smucig állat vagyok"-mondod magadról !
ha gond a 23000 Ft OCZ Vertex 3 120 GB-ra főleg egy sata 3-s lapod van és egy sata 2 -s SSD-t akarsz venni ! - és egy 18000 Ft-s 120Gb szeretnél venni és már nyavalyogsz egy 60Gb SSD-re,hogy milyen drága az már!
Amúgy az OCZ Vertex 3 nagyon jó cuuc és adnak mellé egy lefogató keretet.
de elég a 60GB ha mást nem telepítesz rá és nem tartasz attól,hogy betelik majd.Ha vettél egy jó lapot 30000 Ft-ért akkor ha kevés a pénzed miért nem vettél egy 15000 Ft-os lapot inkább,akkor nem volt gond a 30000 Ft-s lap megvétele?
furcsa két lábú állat vagy,mondom én.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de a te döntésed mit és milyet veszel? -
DeFranco
nagyúr
Te most tulajdonképpen mit akarsz? Legitimálni a döntésed, vagy tanácsot?
Ha tanácsot akarsz, akkor azt tanácsolom, egy elavult, rövid garis szirszart ne vegyél meg olcsóért, hanem vagy vegyél egy kisebbet, jobbat, vagy áldozz rá többet, és vegyél egy azonos méretű jobbat.
Ha egy éven belül lecseréled, akkor vegyél vertex2-t, de akkor meg minek vagy itt?
-
DeFranco
nagyúr
Vertex 3 23k 3 év gari [link]
Samu 830 26,5k 3 év gari [link]
Hol láttál vertex 2-t? Boltban? Ha használtan, már bukott is a mutatvány. Ha újonnan, akkor a 2 év gari miatt már bukott is a mutatvány. Ha nincs pénzed, akkor mire nem elég a 64 GB? 15k Mindenre elég a 60 GB. Már bukott is a mutatvány.
Ne vegyél vertex2-t. Szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)