Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
üzenetére
amennyire tudom, az 520-nál már van elkülönítve erre a célra hely, de ha tutira akarsz menni, akkor hagyhatsz neki még helyet. az nem igazán lényeges, hogy az extra helyet partícionálatlan területként hagyod meg, külön partíciónként, vagy csak üres helyként, az a lényeg, hogy hasznos adat ne legyen tárolva a blokkban.
-
Jester01
veterán
válasz
üzenetére
Használd nyugodtan. Egy XP-s gépbe átalakítóval én is tettem agility3-at, mikor legutóbb néztem még 100%-os volt. Majd ha év végén járok arra, hozok friss smart jelentést.
-
Bodor
veterán
válasz
üzenetére
XP alatt használj Diskeeper-t, egész jól helyettesíti a TRIM-et, nem fog belassulni az SSD.
IDE módra idézet a cikkből: 1. Igaz, hogy csak AHCI üzemmódban támogatott a TRIM?
#46729) malacka87: Milyen alaplap milyen vezérlőjű SATA portjára van dugva az SSD?
Milyen " új driverek" vannak fent azonkívül, amit a W8 telepített magától?
-
Bodor
veterán
válasz
üzenetére
Senki sem mondta, hogy csak AHCI módban van TRIM, ez egy tévhit.
WIN 7/8 alap driverjei IDE módban is támogatják a TRIM-et.Ettől függetlenül én HardDiskSentinel legújabb verziójával ellenőrizném le a TRIM-et, mert az a biztos.
(#46722) whitehand:
win 7böl formázzam meg a particiókat és úgy telepítsem az xpt.Igen, így.Telepítés sorrendje: 1: XP 2: WIN 7 3: WIN 8
-
MrCsiT
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Bár SSD-m az nincs, de a Win7 az mindig megcsinálja a 100MB-s boot partícióját, ez nem SSD specifikus. (Sőt, jártam úgy, hogy szektorhibás lett a hdd-m, amin a Win7 futott, és Ghost-tal a 100MB-s és a C:-t mentettem le, majd hdd csere után töltöttem vissza rá, és így működött rendesen a Ghost-olt Win7, szóval kell neki.. )
Üdv:
Mr.CsiT
Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
beneztem. 
Uj vagyok meg az ssd-k vilagaban, csak tegnaptol van meg a 830-am.