- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#68216320 #48227 üzenetére
amennyire tudom, az 520-nál már van elkülönítve erre a célra hely, de ha tutira akarsz menni, akkor hagyhatsz neki még helyet. az nem igazán lényeges, hogy az extra helyet partícionálatlan területként hagyod meg, külön partíciónként, vagy csak üres helyként, az a lényeg, hogy hasznos adat ne legyen tárolva a blokkban.
-
Jester01
veterán
válasz
#68216320 #47706 üzenetére
Használd nyugodtan. Egy XP-s gépbe átalakítóval én is tettem agility3-at, mikor legutóbb néztem még 100%-os volt. Majd ha év végén járok arra, hozok friss smart jelentést.
-
Bodor
veterán
válasz
#68216320 #46728 üzenetére
XP alatt használj Diskeeper-t, egész jól helyettesíti a TRIM-et, nem fog belassulni az SSD.
IDE módra idézet a cikkből: 1. Igaz, hogy csak AHCI üzemmódban támogatott a TRIM?
#46729) malacka87: Milyen alaplap milyen vezérlőjű SATA portjára van dugva az SSD?
Milyen " új driverek" vannak fent azonkívül, amit a W8 telepített magától?
-
Bodor
veterán
válasz
#68216320 #46715 üzenetére
Senki sem mondta, hogy csak AHCI módban van TRIM, ez egy tévhit.
WIN 7/8 alap driverjei IDE módban is támogatják a TRIM-et.Ettől függetlenül én HardDiskSentinel legújabb verziójával ellenőrizném le a TRIM-et, mert az a biztos.
(#46722) whitehand:
win 7böl formázzam meg a particiókat és úgy telepítsem az xpt.Igen, így.Telepítés sorrendje: 1: XP 2: WIN 7 3: WIN 8
-
MrCsiT
addikt
válasz
#68216320 #6813 üzenetére
Szia!
Bár SSD-m az nincs, de a Win7 az mindig megcsinálja a 100MB-s boot partícióját, ez nem SSD specifikus. (Sőt, jártam úgy, hogy szektorhibás lett a hdd-m, amin a Win7 futott, és Ghost-tal a 100MB-s és a C:-t mentettem le, majd hdd csere után töltöttem vissza rá, és így működött rendesen a Ghost-olt Win7, szóval kell neki.. )
Üdv:
Mr.CsiT
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jogász topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest