- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Aktív témák
-
szki
őstag
Fél év az az üzemóra (bekapcsolva töltött idő). Nincs elhalva (épp ezért tettem be a képet
), csak ilyeneket írnak ki a progik. Pár hónapja néztem valami teszt összegyűjtő oldalon, és az általam használt típusra akkor átlag 50-60% volt a kondi. Nincs jelentősége.
Akit zavar: például HD Sentinelnél átállítható a fejlett opcióknál a "Kondíció számítási módszer" Gyártó specifikusra, és máris 100% lesz a kondiDluinet: Jaja: ha gyártói garira kerülne a sor vélhetően már új típust kapnék (Crucial C300-at), mert az enyémet már nem gyártják
De az se bánom, ha kibír tényleg 5 évet.
-
neverless
tag
Huhh, köszi a feedbacket.
"mondjuk meghajtónál kiválasztod akkor fogy csak bekapcsolni."
Izé... Van ugye mondjuk egy CD rom, amiben van egy CD is. Pl ha totalcommanderben ha lenyitom a meghajtólistát, akkor HA jól emlékszem, hajlamos felpörögni a CD rom, mert a lenyíló listában a CD nek saját ikonja is lehet, és a nyomorék kis ikon be kell olvasnia a meghajtóban levő CD ről. Tehát efektíve nem akartam csinálni semmitse a CD vel, mégis felpörgette. Tudom, hogy vinyó esetében nincs ilyen ikonos probléma, a CD-s példát azért írtam csak, hogy van e ehhez hasonló esemény, amikor bár nem kéne, mégis bekapcsol az eszköz. Ha jól értettem, te úgy írtad hogy akkor kapcsol csak be, ha rányomok magára a vinyó meghajtó betűjelére pl totalcmd ben.
Szóval én az ilyen "járulékos" fölösleges felpörgésektől tartok, erről írhatnál, hogy ilyen van-e, tapasztaltál-e ilyet.A másik meg hogy, mi ha az alvó vinyóra indítok el egy torrentet? Mármint nem lesz ilyen ideiglenes írási hiba a torrentliensben a feléledési 3-5 másodperc miatt? Meg ezt nem csak erre a konkrét példára kérdezem, hanem más ehhez hasonló esetekre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest