Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
deathtania
üzenetére
"...van a Samsungnak win8ra valami programja, amit lehet használni az SSD optimalizálására, vagy win8 alatt már nem is kell?..."
Hát nem igazán kell. Ennyi elég.
-
válasz
deathtania
üzenetére
Windows 7 kompatibilis módban futtasd a telepítőt, akkor felmegy.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Ha egy icipicit még tudnál hozzátenni (14.900,-), akkor inkább egy 64GB-os Samsung 830-at vegyél:
- nagyobb (picit), korszerűbb, gyorsabb és megbízhatóbb. -
Silentfrog
veterán
válasz
deathtania
üzenetére
Kizártnak tartom,hogy foglalkoznának vele. Bár a helyi boltba ahol ismerős vagyok ott visszacserélték a 2 hibás szektoros hdd-m,de a nagyobb boltok tuti elhajtanak a busba.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
deathtania
üzenetére
Olvasd el az üzlet garanciális szabályait HDD/SSD-re.
Mindenki máshogy áll a dologhoz.Látatlanban annyit mondok: 1 bad sectorral nem veszik vissza.
-
Gabóka
tag
válasz
deathtania
üzenetére
Üdv!
Az normális, h egy 45 nap, 1 órát működött samsung 470-es SSD-nek a Kondíciója 99%? A teljesítménye 100%-os...
És az olvasása hdtune szerint:
read: min 82 mb, max 211 mb (azt nem tudom lett-e frissítve a fw) -
MuLLeL
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Ebben az esetben írnék egy nagyon rövid levelet az intel supportnak a mellékelt kép csatolásával.
Viccet félretéve. Történt vmi a legutolsó normál működés óta - 2011.10.28. - ami bekavarhatott neki? Hibás restart, áramszünet, 404, ilyesmi? Gondolom Win7 x64-en vagy. Ezt az X25-öt használtan vagy újonnan vetted?
-
MuLLeL
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Aha
Lehet megpróbálnék egy frissebb FW-t vagy frissebb drivert, de legrosszabb esetben formatálnám az SSD-t.
-
MuLLeL
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele mire rájöttem, hogy RAID 0-t kell beállítani AHCI helyett még Win install előtt, máskülönben nem fogja engedni az RST szolgáltatást. Már ha ugyan erre irányult a kérdés.
-
djmisi123
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Hát köszi szépen ez igazán tanulságos kis összefoglalót kaptam és tényleg jó nagyon szépen köszönöm és totál igazad van mindenben

-
djmisi123
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Értelek 1000TB ezt ám hogyan tűnteik fel a gyártok ennek is van valami típus jelzése vagy ez inkább már általános dolognak mondható?Hát értem ám akkor az ocz vertex 3-at nem ajánlanád?Akkor inkább már egy ujabb fajta kingsont hyperX-et?Vagy esetleg konkrét típust is tudnál javasolni?Hát nem tudom akkor ha úgy nézzük hogy ezen dolgozok meg játszok mindent mást a vinyon intézek akkor esetleg évben megadva az mennyi lenne napi 15 óra használat mellett kb megközelítőleg?
-
djmisi123
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Értem szóval akkor 1 millió üzem óra?De ezt a sima mlc-re írtad ugye?Szeretnék majd venni egy vertex 3-at 120gigásat az jó vétel ugye?És ez a típusnak is 1 millió üzem órája van?
-
cszn
őstag
válasz
deathtania
üzenetére
Hát ha jól nézem ebben Jmicron 612 van és a tesztekben elég disappointing.
Nem ajánlott. Vinyóhoz képest persze a rendszer gyorsabb lenne, de várj szerintem addig amíg be tudsz ruházni egy X25-V -re. A 32-esek egyébként se túl jó vételek ár/érték arányban. -
cszn
őstag
válasz
deathtania
üzenetére
Hát hogy a fenébe ne lenne gyorsabb!
De ne vegyél ilyet. Ez kell neked.(#15405) Matt-OPT A kettő közül a Force a nyerő.
-
C64
őstag
válasz
deathtania
üzenetére
Nagyon lassú SSD, és sok probléma van a hozzá kiadott firmware-ekkel.
A patriot fórumban olvashatsz róla. Régen volt is egy programjuk (talán még most is él), hogy akinek PS-100-as SSD-je van, visszaküldheti a gyártóbnak és visszakapja a vételárat. Én 9s visszaküldtem, kettőt is! Szóval csak ennyire sz@r SSD...
-
C64
őstag
válasz
deathtania
üzenetére
Az egyik legfosabb fos-SSD... saját tapasztalatból mondom, és óvva intek mindenkit tőle!!!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem ajánlott. Vinyóhoz képest persze a rendszer gyorsabb lenne, de várj szerintem addig amíg be tudsz ruházni egy X25-V -re. A 32-esek egyébként se túl jó vételek ár/érték arányban.
De ne vegyél ilyet.