Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Gabóka
tag
válasz
davidsz
üzenetére
Én a 470-es 64 gb-os samuhoz nem raktam fel a mellékelt lemezről semmit le sem töltöttem semmit hozzá, összedugdostam a vezetékeket a csatlakozókkal, win 7-et tettem rá, beállítottam pár dolgot amit az ssd-s cikkben ajánlottak élettartam növeléshez és ennyi... Valamit fel kell rakni? Így is hozza az értékeket.
-
Gabóka
tag
Erre valaki?
-
Gabóka
tag
Sziasztok!
Egy ilyen gigabyte lapot szeretnék használni samsung SSD-vel, és érdekelne, h win 7 driverrel vagy giga driverrel érdemes-e üzemeltetni, valamint ha van 4 gb ram a gépben, akkor érdemes lapozófájlt menteni?
-
Gabóka
tag
válasz
Balage76
üzenetére
Felhívtam. Mondtam neki, h 12 hónap szerepel a garancialevélen, nem is hivatalos samsung garancialevél, semmi cégnév, semmi név, cím... + számla sincs a cég adataival. Erre azt mondta, h a samsung az SSD-khez nem ad hivatalos garancialevelet, meg hogy azért van 12 hónap ráírva, mert az hozzá szól, a fennmaradó 2 év pedig a nagykerbe...
Mondtam, hogy akkor visszavinném, mert nem akarom valami gond esetén kidobni a kukába, azt mondta hétfőn vihetem. -
-
Gabóka
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Igen, tőle van, személyesen vettem át tőle, megbeszéltük a találkát, hívom ott vagyok, közölte, h ő futárt vár, de menjek oda hozzá... 2× eltévedtem, szétáztam kb... odaérek, mondom neki átáztam frankón, erre "ja nekiállt csöpörögni kicsit..." szépen néztem rá nagyon...
Ötlet? Vissza az egész? -
Gabóka
tag
Sziasztok, vettem ma egy 64 gb-os Samsung 470-es SSD-t, viszont a garancialevelet figyelmesen elolvasva kissé elbizonytalanodtam...
garancialevélAz SSD (bontatlan) dobozán az áll, h 3 év korlátozott garancia, viszont a garancialevélen csak 12 hónap szerepel. Igaz, h az is rajt van: "kivéve ha másként jelzett" (ha elolvassátok Ti is láthatjátok), de mégis gyanús nekem (lehet minden ok nélkül).
A samsung oldalán is azt írják, h SSD-kre 36 hónap gari van: samsung.hu
És az is ott van, h ez a hivatalos jótállási jegy: jótállási jegy kép
Amit én kaptam az ugyebár kicsit sem hasonlít erre...
Vélemény? -
Gabóka
tag
Nem terveztem vinyót háttértárnak, szülőknek lesz a gép elsősorban netezésre, skypera, fénykép nézegetésre, filmezésre, szóval olyan hűde sok hely nem feltétlenül kell. (Van egy 80 gb-os maxtor ide-s vinyóm, de gondoltam a kattogás miatt inkább nem rakom be...) És a 7000 különbséget megéri az SSD a felhasználást ismerve?
-
Gabóka
tag
Sziasztok!
Hétköznapi felhasználásra szerintetek melyik lenne alkalmasabb?
- WD VelociRaptor 150GB 10.000RPM
- Samsung 470 64 GBVeloci kb 20.000, SSD 27.000... Megéri az SSD azt a plusz 7000-et? Win 7 alatt lenne használva mindkettő. A sebességbeli eltérés kb mennyire lenne észlelhető?
-
Gabóka
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Köszi, ezt a topicot megtaláltam, el is olvastam az ezzel kapcsolatos dolgokat (amennyit találtam), de ott azt írják, h természetes, meg hogy hdd-nél lassabb a kondíció romlás mint ssd-nél... De akkor is nyugtalanító, hogy ilyen gyorsan "fáradnak" a cellák.
zetecR: Igen, láttam, csak az itt mért értékek alacsonyabbak mint amennyi ott látszik...
^Clown: Nem az enyém, eladó a cucc, kértem róla infókat, mert gondolkodtam a megvételén, de kezdek megingani
Este kiderül garancia mennyi van rá... -
Gabóka
tag
Erre valaki? Vélemény? Vagy esetleg tapasztalt valaki ilyet?
-
Gabóka
tag
-
Gabóka
tag
válasz
deathtania
üzenetére
Üdv!
Az normális, h egy 45 nap, 1 órát működött samsung 470-es SSD-nek a Kondíciója 99%? A teljesítménye 100%-os...
És az olvasása hdtune szerint:
read: min 82 mb, max 211 mb (azt nem tudom lett-e frissítve a fw) -
Gabóka
tag
Sziasztok! Bontatlan SSD-t venni fél év garral mennyire kockázatos? Erről lenne szó: OCZ
-
Gabóka
tag
-
Gabóka
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszi!
-
Gabóka
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Most nézem sata1-es, akkor felejtős, először ipon-on néztem, és ott sata2-t írtak rá, ezért gondolkodtam rajt...

-
Gabóka
tag
-
Gabóka
tag
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de bízom benne, h nem