Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
modeller
aktív tag
"egyszeruen eleg, ha az indexeles ki van kapcsolva win7 alatt. "
Nekem az indexelés volna az utolsó utáni amit kikapcsolnék. Nem is értem a dolgot, mi a gond az indexeléssel? Ha olyan file irsz fel újonnan amit felismer és van értelme indexelni (doc, xls, outlook levelek stb) akkor beirja az adatbázisba a kivonatát, jellemzően pár kb-nyi adatról beszélünk.
Ellenben hihetetlen sebességgel adja a találatokat bármiről. Nekem kb. 40 ezer levelem van és párszáz dokumentumom, ahogy gépelek a start menübe úgy dobálja fel a találatokat, nulla késleltetéssel. A teljes index adatbázis 250 mega körül van, aminek 90% levél, ami nem változik igy semmilyen irást nem okoz az ssd-n. Az olvasás meg nem "koptatja" ugye. Szerintem semmi értelme kikapcsolni. Enélkül hiába jó a véletlen elérés ssd-n, több nagyságrendet lassulna a keresés, a nyereség a megspórolt iráson pedig elhanyagolható. Nagyságrendekkel többet ir egy böngésző cache pár nap használat alatt mint az indexelés. De valószinűleg még az sem okoz érezhető élettartam csökkenést.
Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest