Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Mivel frissítem folyamat a rendszerem így vmicskét lassult a win7. Elnézve a videót sztem egy friss rendszerrel mért...ha úgy számolok mint ő, akkor ez egy 16seces boot...[link], ha friss lenne a rendszerem, akkor úgy nézne ki, mint nála...vagyis nem épp a friss rendszer a lényeg...hanem mit kell betöltenie pluszba...pl az üdv képernyő az XFIm driverének frissítése óta látszik...
-
ffodi
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Most ezen mi olyan nagy cucc? Bármelyik jobb SSD képes erre. Ha az a Boot-idő, ami a töltőképernyő megjelenésétől kezdve, az asztal megjelenéséig tart(tény, hogy ezután egyből bármi indítható), akkor az nekem is kb 15s. Szóval erről ennyit.
Arról nem is beszélve, hogy nagyon frissnek tűnik nekem az a rendszer(win7) a videón..........

-
LW
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Hát ez a gyerek valahogy nagyon ellenszenves. Újgazdag igénytelen majom.
A bootidő meg nekem nem mond semmit. Nem újraindítgatni fogom 24/7. De valóban látványos.
Am manapság ott tartok, hogy vagy veszek egy WD 1.0TB Green HDD + X25-v 40GB SSD-t vagy csak egy WD 2.0TB green HDD-t.
Már annyit agyaltam, hogy belefáradtam.

Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest