Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
SOAD19 #46326 üzenetére
Nézem a videót, de nekem amint megtalálja az ssd-t, gyorsan kilistázza a tulajdonságait, kiírja hogy a windows indítása, és már bent is van az asztal. Nekem a gigabyte logo is épp csak felbukkan egytized másodpercre. Az összes beállítás ez alapján van nekem is. Mondjuk telepítés előtt mindent alap értékre állítottam a bios-ban.
Ja, hogy már megoldódott, akkor ok. -
bozont
veterán
válasz
SOAD19 #46326 üzenetére
Azt írod, klónoztad a wint. Előtte is AHCI módban volt, vagy akkor állítottad át amikor az SSD betetted a gépbe? Ha így van akkor az a probléma. Tedd vissza IDE módra, akkor el kell hogy induljon a win. Ha így van, akkor van arra is megoldás, hogy hogyan lehet bekapcsolni az AHCI-t utólag.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest