Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tegnap óta néha megmagyarázhatatlanul újraindul a rendszer. Futtattam víruskeresést, semmi érdemlegeset nem talált. Tuningolva nincs semmi. Pár napja néztem utoljára az ssd összes írt adatmennyiség valamivel több mint 300GB volt. Azóta semmi telepítés nem volt, mégis 800GB fölött vagyok. Ez az 500GB max 2 nap alatt jött össze. Mi okozza ezt, valamit félremér a hdsentinel, vagy szivat valami? Esetleg nem lehet valamivel visszanézni hogy mit és mikor írt ekkora mennyiségben? -
dethroner
veterán
Chipset és egyéb okosság telepítése ilyen laphoz kell, előny vagy inkább hátrány? Ja, és a samu 830-hoz kapott cd van valami optimalizáló program, azzal mi a helyzet, használni érdemes?
-
dethroner
veterán
Srácok, ccleaner használata, sepregetés, reg javítás árt az ssd élettartamának?
-
dethroner
veterán
Ha minden igaz akkor hamarosan (remélem boldog) tulajdonosa leszek egy ilyen lapnak. Mit javasoltok feltenni hozzá, chipset, vagy sata driver? Vagy valamelyik bios jobbnak tűnik? Esetleg egy nagyon tuti bios beállítást tudnátok linkelni?
-
dethroner
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Értettem a viccet, nyugi

Én pénteken rendeltem a jelenlegi e6750+ep35-ds3+2x2GB ddr2 1066mhz cucc helyére, egy asus 970-es lapot, phenom2 x4 965, 2x4GB 1600mhz ddr3 ramot. Az egész kijött 58-ból, és ha minden jól megy az előző alkatrészeket el tudom adni 25-ért, szóval nem egy vészes kaland. Így azért már nem csak a "merevlemez" lesz gyorsabb
-
dethroner
veterán
válasz
04ahgy
üzenetére
Hát átraktam, de igazából nem tudok viszonyítani, mert a lila csatlakozón sem néztem sebességtesztet. meg amúgy is, sata2 csatin van
Most csak az érdekelt hogy működik-e, be tudom-e üzemelni. Nagyon nem pakolok rá semmit, szerdán költözik be egy amd-s rendszer a gépbe, akkor majd mindennapos használatra berendezem. Most csak nézelődök mint vak a moziban 
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én elolvastam telepítés előtt, mindent úgy állítottam be a bios-ba ahogy írta a cikk. Mégis, nekem is sok másodpercig mutatja a windows indítása szöveget, és ott a tálcán a hardver biztonságos eltávolítása. Vajon miért?

-
dethroner
veterán
Az összes böngészőt úgy használom hogy minden előzményt, sütit, keresést, letöltést töröljön a kilépés után. Ez ssd esetében lehet hátrány az élettartamra nézve?
-
dethroner
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Nézem a videót, de nekem amint megtalálja az ssd-t, gyorsan kilistázza a tulajdonságait, kiírja hogy a windows indítása, és már bent is van az asztal. Nekem a gigabyte logo is épp csak felbukkan egytized másodpercre. Az összes beállítás ez alapján van nekem is. Mondjuk telepítés előtt mindent alap értékre állítottam a bios-ban.
Ja, hogy már megoldódott, akkor ok. -
dethroner
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Ebay-n is fillérekért van műanyag is, de ott heteket kellhet várni a szállítással. Azért az is vicces hogy nálunk egy 450ft-os keretet több mint egy ezresért hoznak házhoz

Nekem a gépben még olyan hatalmas kábeldzsungel van, hogy örültem hogy féloldalasan feldobtam a DVD író tetejére, majd pér nap múlva új belsőséget kap a gép, akkor megpróbálom emberi módon elrendezni.
Ja, és nagyon köszi hogy tegnap éjjel felhívtad a figyelmem erre a samu akcióra
-
dethroner
veterán
Aki az extremedigitálban vett 64 gigás samsungot, kapott valaki kábeleket, beépítőkeretet, stb?
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsi a lustaságom miatt, de elég hosszú volt ez a 6 napos munkahét, kicsit letompultam. HDsentinel ezt írja: "Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez"
Akkor ez jó így? -
dethroner
veterán
És még valami. Észrevettem hogy a tálcán ott a "hardver biztonságos eltávolítása" ikon, mintha be lenne nyomva egy pendrive. Pedig nincs, és ha rákattintok, akkor megjelenik eltávolítható eszközként az ssd és a vinyó. Ez normális?
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor most hogyan is tudom kideríteni hogy engedve van-e a trim, vagy sem?
Más. Megcsináltam ez alapján az összes ajánlott dolgot, kettő kivételével. Szóval a kérdésem, miért hasznos az ha tiltom a rendszervisszaállítást, és mi az a Prefetch és SuperFetch és miért kell kikapcsolni? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Erre valaki?
Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most csak az érdekelt hogy működik-e, be tudom-e üzemelni. Nagyon nem pakolok rá semmit, szerdán költözik be egy amd-s rendszer a gépbe, akkor majd mindennapos használatra berendezem. Most csak nézelődök mint vak a moziban