Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nem akarok én senkire szívbajt hozni, pusztán statisztika az egész. A többségnek több tíz évig sem lesz baja vele, úthengerrel kell tönkretenni!
A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.
Tudom azt is, hogy a fórumokra rendszerint problémák miatt írnak, azt is tudom, hogy amiből rengeteget adnak el abból számszakilag több a hibás darab. A hibastatisztikát éppen ezért fajlagosan x eladott darabra kell értelmezni minden márka esetében, egy ilyen összehasonlítás esetén igazak amiket fentebb írtam. Soha nem gondoltam arra, hogy OCZ esetén nagy eséllyel hibás darabot fogok elhozni, de többszörös az esély erre mintha Samsungot vennék.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.