- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz
d@minator #32864 üzenetére
Nincs mit
Kicsit nagyobbat is ugrottunk, van esetleg jelenleg valami lélektani határ? 50-et nem akarsz, ez rendben van. De alulról így nagyon tág lett az intervallum
Tudom-tudom, mindig ez a "ha még egy kicsit réteszel" központi sport mikor hardvert vesz az ember, de - reális áron szerintem - 38 körül lesz, ott már azért lehet csemegézni, pl. ha erre rákukkantunk. Én úgy 2 hete vettem meg az SSD-t, azóta olcsósodott mindegyik, lehet beesik 40 alá (ismét..) némelyik, már nem sok híja vanSSD GB/Ft mértékben 2-3ezerért +30GB szerintem érték!
De, hogy röviden, csak válaszoljak is: az az SSD is teljesen megfelel ha emellett döntesz, de ping-pong-ozva a GB-okkal és árakkal, lehet nem a best buy - ha már ideugrottunk árszintben.
Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest